0 A.D.

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

0 A.D. game downloaden 

Het spel 0 A.D. is in het jaar 2001 ontwikkeld. Verschillende groepen met verschillende ideeën werkten samen om deze game te ontwikkelen. Dit heeft geleid tot een strategisch spel dat zich afspeelt in de tijd van 500 voor Christus tot 500 na Christus. Het spel is ontwikkeld door Wildfire games en is tevens de uitgever. De 0 A.D. game downloaden kun je op Windows, Mac en Linux. Hier zitten geen kosten aan verbonden. Ook worden de ontwikkelaars niet betaald voor hun bijdrage. De 0 A.D. game is dus echt voor hobbyisten.

Bouw een economie op en versla vijandelijke spelers in de 0AD game

Wanneer je een nieuw spel start op de 0 A.D. game krijg je de keuze uit vele beschavingen. Deze hebben allemaal hun eigen kenmerken. De een heeft een sterke legermacht, de ander een sterke cultuur. Er zijn zeven verschillende beschavingen: Carthagers, Keltische volkeren, Britten, Galliërs, Grieken (Atheners, Spartanen en Macedoniërs), Iberiërs, Mauriërs, Perzen en Romeinen. Zoals gezegd hebben deze allemaal de sterke en zwakke punten. De speler kiest zelf welke beschaving hem het meest aanspreekt. Na het kiezen van een van deze beschavingen begint het spel. Het is de bedoeling dat je een goed draaiende economie opbouwt en dat je tegenstanders kunt verslaan met gevechten. Je moet dus ook altijd met je leger bezig zijn. Wees ook voorbereid op de updates van de 0 A.D. game die om de zoveel tijd gepubliceerd worden. Hierdoor kan de game-play of het uiterlijk van het spel wel eens veranderen.
0 A.D. game gratis verkrijgen via Downen

Met de 0 A.D. game downloaden krijg je toegang tot een strategie-spel dat zich afspeelt in de tijd van 500 voor Christus tot 500 na Christus. Bij de start van het spel maak je een keuze uit verschillende beschavingen en je kunt gelijk van start met het bouwen aan je economie en leger. De 0 A.D game is volledig gratis en is geschikt voor Windows, Mac en Linux. Wordt jij ook zo enthousiast van deze software? Dan kan je de gratis 0AD download realiseren door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken.

Is je besturingssysteem niet geschikt voor de gratis 0 A.D. game of wil je toch op zoek naar een ander spel? Kijk dan gerust verder op onze site voor andere games. Wij hopen dat je genoeg informatie hebt om na de 0 A.D. game downloaden direct aan de slag te gaan. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!