War Thunder

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

War Thunder download

Als je er zeker van wilt zijn dat je je niet snel zult vervelen met een spel, dan zit je met de War Thunder download helemaal goed. Er zijn meer dan 800 voertuigen beschikbaar in deze MMO, waaronder tanks, vliegtuigen en schepen. Je kunt dus op het land spelen, in de lucht en op het water. Er is hierdoor zeker genoeg variatie aan te brengen tijdens het spelen! De voertuigen waarmee je speelt komen uit de periode van de Spaanse Burgeroorlog tot aan de Koude Oorlog, maar heel veel levels spelen zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Je kunt hierdoor met voertuigen uit veel verschillende spelen in de War Thunder game download. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Sovjet Unie, de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland.

Er zijn in de basis drie verschillende game modes waaruit je kunt kiezen met de War Thunder download. Dit zijn Arcade Battles, Realistic Battles en Simulator Battles. Arcade Battles is het minst realistisch, terwijl Simulator Battles het meest realistisch is. Welk type je kiest is aan jou. Het ligt er maar net aan waar je voorkeuren liggen. Verder zijn er ook bijvoorbeeld mogelijkheden om een Custom Battle aan te maken en om tegen computers te spelen.

De officiële release van de War Thunder game download is er pas sinds 2016. Het spel wordt gelukkig nog veel geüpdatet en er worden nog vaak dingen toegevoegd. Het is uitgebracht door Gaijin Entertainment. Zij hebben dit spel gebaseerd op andere spellen als Birds of Steel en Apache: Air Assault. De game staat vooral bekend om de mooie graphics. Het spelen ervan voelt heel echt aan!
War Thunder game download geeft urenlang speelplezier

Je hebt gelukkig geen super krachtige pc nodig om deze game soepel te kunnen spelen, omdat de systeemeisen niet super hoog zijn. Je kunt de War Thunder download voor Windows, Linux én Mac verkrijgen door bovenaan op deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Ook is het beschikbaar voor andere apparaten, zoals voor de PlayStation 4. De game is cross-platform, dus je kunt vanuit je pc ook met PS4-spelers gamen. Mocht je toch naar iets anders op zoek zijn, dan bieden we ook nog vele andere gratis games aan. Kijk gerust nog even verder!