Spy Sweeper

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Spy Sweeper download

Webroot Spy Sweeper download is een heel compleet gratis anti spyware programma om ongewenste software van je computer te verwijderen en de installatie ervan te voorkomen. Met ongewenste software wordt bijvoorbeeld spyware bedoelt. Spyware kan gezien worden als een ongewenste bezoeker in je pc. Deze ongewenste bezoeker kan je gedrag op je computer bespioneren en tegelijkertijd ook data stelen. Dit is uiteraard zeer ongewenst en niemand zit hier op te wachten! Wil je je pc of Mac beschermen? Dat kan! Download SpySweeper gratis bij Downen om dit te voorkomen of om spyware te in zijn geheel te verwijderen.
Wanneer je de Webroot Spy Sweeper download toepast kun je je computer beschermen tegen bijvoorbeeld trojaanse paarden en andere spyware. Voor de bescherming van je pc kun je kiezen uit drie soorten analyses. Een volledige analyse, een snelle analyse of een normale analyse. Hoe lang een scan erover doet hangt af van de harde schijf van je computer en hoeveel data je erop hebt staan. Wanneer de scan klaar is worden de ‘gevaarlijke’ bestanden naar een aparte plek verplaatst. Vervolgens kun je zelf beslissen wat er met deze bestanden gaat gebeuren. Tot slot is er ook nog de mogelijkheid om scans in te plannen. Zo bepaal jij precies wanneer en hoe uitgebreid een scan wordt uitgevoerd.

Wil jij je computer ook beschermen tegen ongewenste software? Wacht dan niet langer en download SpySweeper gratis bij Downen. De Webroot Spy Sweeper download is geschikt voor verschillende besturingssystemen van Windows en voor de Mac. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk en direct verkrijgbaar. Download SpySweeper gratis door op de groene knop boven aan deze pagina te klikken. Je weet dan zeker dat ook jij jezelf goed kunt beschermen tegen gevaarlijke spyware!