RoboForm

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

RoboForm download

Met de RoboForm download beschik je over één licentie voor je computers en mobiele apparaten. Ideaal wanneer je een ander wachtwoord hebt voor elk programma dat je gebruikt. Het is ook zeker aan te raden om verschillende wachtwoorden voor programma’s te gebruiken in verband met hackers. Maar veel verschillende wachtwoorden zijn natuurlijk wel lastig om te onthouden. Wanneer je werkt met de RoboForm online password manager hoef je al deze wachtwoorden niet te onthouden. Dit omdat het programma je wachtwoorden voor je onthoudt. Dit gebeurt automatisch voor al je apparaten van Windows, Android, Mac en iOS.

Wat kan dit programma precies?
– Het programma vult automatisch wachtwoorden in
– Formulieren en vele andere gegevens kunnen automatisch worden ingevuld met het programma
– Er is een synchronisatie met al jouw apparaten
Met dit gratis programma worden al je wachtwoorden onthouden en zullen ze automatisch worden ingevuld bij het bezoeken van pagina’s die je hiervoor hebt ingesteld.

Maar de RoboForm download kan nog veel meer. Wanneer je persoonlijke gegevens bij lange formuleren dient in te vullen kan RoboForm online dit van je overnemen. Wanneer je het programma downloadt hoef je een formulier slechts eenmalig in te vullen en vanaf dan ben je er zelf nooit meer veel tijd mee kwijt omdat het programma het van je overneemt. Verder synchroniseert het programma zich op al je apparaten, van laptop tot pc en van tablet tot telefoon.

Het downloaden van RoboForm online kan gratis bij Downen! Druk op bovenstaande groene ‘download’ button en ook jij beschikt over het ideale programma voor het opslaan van al je wachtwoorden. De download is beschikbaar voor verschillende versies van Windows, zoals Windows XP, Vista, 7 & 8. Daarnaast is de software ook beschikbaar voor Mac OS X, iOS en Android!