Spybot Search and Destroy

Spybot Search and Destroy

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Spybot Search and Destroy download

De naam zegt het eigenlijk al. Met een Spybot Search and Destroy download wordt gevaarlijke software opgespoord en vernietigt. Spionageprogramma’s zoals spyware, malware en adware zijn vaak erg ongewenst. Zo kijken ze mee met wat je doet op je pc, kunnen ze je ongewenste reclame sturen en kunnen ze je persoonlijke gegevens misbruiken door deze bijvoorbeeld te verkopen. Met een Spybot Search and Destroy download worden deze spionageprogramma’s opgespoord en daarnaast wordt de harde schrijf ook doorzocht op andere traceerbestanden.
Het lastige is dat je niet altijd doorhebt dat spyware op je computer aanwezig is. Soms kun je het opmerken doordat je bijvoorbeeld ineens een vreemde balk in je browser ziet staan. Meestal zijn de spionageprogramma’s echter lastig te herkennen. Het kan ontstaan doordat je per ongeluk ergens toestemming hebt gegeven, of ergens op hebt geklikt wat niet helemaal de bedoeling was. Met de Spybot Search & Destroy download verwijder je eenvoudig gevaarlijke software zoals Spyware, Trojaanse paarden, Adware, Rootkids, Dialers en Rootkids. Een groot voordeel is dat het scannen en verwijderen handmatig gebeurt. Dit betekent dat de Spybot Search & Destroy download niet voor een traag systeem zal zorgen.

Het is uitstekende gratis anti spyware download software op veel verschillende fronten. Met deze software ben je realtime en altijd beschermd. Verder blokkeert de Spybot Search & Destroy download gevaarlijke websites met een werking vergelijkbaar als die van een firewall. Kortom met een Search and Destroy download ben je op een gemakkelijke manier goed beveiligt tegen spyware. Zo heb je dus geen last meer van ongewenste reclame of spionnen op je pc.

De download verkrijgen

Downen biedt een Spybot Search and Destroy download gratis aan. Verder is de software geschikt voor verschillende besturingssystemen van Windows zoals Windows XP, Windows Vista en Windows 7 en 8. Tot slot is de software in vele talen in te stellen waaronder het Nederlands.