Panda Free Antivirus

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Panda Antivirus gratis downloaden

De Panda Antivirus gratis downloaden en installeren is zeker een goed idee als je je computer of mobiele telefoon goed wilt beveiligen tegen bijvoorbeeld virussen, spyware, adware, trojans en wormen. Ook wordt je ermee beschermd tegen dialers en hacking-tools. Ga Panda Free Antivirus downloaden en je zit helemaal goed! Voorheen heette het programma Cloud Antivirus, dus misschien heb je nog nooit van de huidige benaming gehoord. De Panda Antivirus gratis downloaden versie is verkrijgbaar sinds 10 november 2009. Toen is de software namelijk door de ontwikkelaars uitgebracht. Het bedrijf is gevestigd in Spanje.

Panda Free Antivirus downloaden zorgt ervoor dat je een antivirusprogramma tot je beschikking hebt dat erg positief beoordeeld wordt. Het is één van de beste gratis antivirus software programma’s. De scanner scoort hoog op testen waarbij verschillende antivirusprogramma’s vergeleken worden. Het programma ziet er modern uit en het is bovendien erg overzichtelijk. Mocht je niks van antivirus software afweten, dan is dat dus geen enkel probleem. Er zijn betaalde versies van de virusscanner. Deze versies zijn nog wat uitgebreider dan het Panda Antivirus gratis downloaden programma. Echter ben je voor een betaalde versie natuurlijk niet op Downen!
Panda Free Antivirus downloaden

Er zijn drie verschillende soorten scans beschikbaar nadat het Panda Free Antivirus downloaden gelukt is. Je kunt kiezen voor een volledige scan van alles op je computer, voor een aangepaste scan waarbij je zelf kunt kiezen welke mappen op je computer je wilt scannen, of voor een snelle scan van alleen de kritieke gebieden op je computer. Deze kritieke gebieden kunnen cookies, processen en het geheugen zijn. Je kunt trouwens de software zo instellen dat alles in het Nederlands is. Wel zo fijn!

Omdat het Panda Antivirus gratis downloaden programma gebruik maakt van cloud-computing, zal de software niet veel plaats op je computer in beslag nemen. Het is dus erg lichte software en je hebt maar weinig harde schijf ruimte nodig. Cloud-computing houdt in dat de meeste processen van het programma niet op je computer zelf plaatsvinden, maar online. Je hoeft dus zelf ook geen updates uit te voeren of veel aan de instellingen te wijzigen. Enthousiast geworden? Ga dan snel over op downloaden! Het programma is ook beschikbaar voor de mobiele telefoon.