Immunet Protect

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Immunet Protect free downloaden

Immunet Protect free versie is een virusscanner met een geheel eigen werking. Deze software installeer je niet direct op je computer, maar werkt vanuit de cloud. Dit houdt in dat je altijd verbonden moet zijn met het internet zodat er een verbinding met de cloud kan worden gemaakt. De virusscanner gaat alleen op zoek naar ongewenste bestanden op je computer wanneer je bent verbonden met de cloud van dit programma. Het voordeel hiervan is wel dat het niet nodig is om nog een ander programma te downloaden. Je bent op deze manier altijd in staat om toegang tot Immunet Protect free te krijgen wanneer je een internetverbinding hebt. Het voordeel hiervan is dan ook weer dat dit niet perse de eigen internetverbinding hoeft te zijn. Wanneer je op je eigen laptop werkt op een andere internetverbinding dan ben je toch beschermt.

Doordat er gebruik gemaakt wordt van de cloud zal Immunet Protect free, een van de beste gratis antivirus software op het moment, ook geen gebruik maken van je computerbronnen zoals je geheugen. Hierdoor zal het programma de computer ook niet vertragen. Wanneer je een snel werkend programma wilt dat niet je computer vertraagt dan is deze virusscanner een goede optie. Het programma is ook in staat om een snelle scan van je computer te maken. Het programma is echter alleen beschikbaar voor het besturingssysteem van Windows. Ook kan het alleen worden gebruikt met computers die beschikken over de laatste Windows technologie. Het programma is namelijk alleen compatibel met een versie van Windows 2007 of recenter. Dit is dan ook een van de weinige nadelen aan dit programma. Verder werkt het programma perfect!
Immunet download

Immunet download stelt je als gebruiker in staat om een virusscan te gebruiken die gebruik maakt van de cloud. De voordelen van het werken in de cloud zijn dat je het programma niet direct op je computer hoeft te installeren. Ook ben je met de Immunet download altijd beschermt wanneer je verbonden bent met een internetverbinding. Immunet download je dan ook gratis op de website van Downen!