HijackThis

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

HijackThis download gratis

HijackThis download gratis is een anti spy- en malware programma dat je kunt installeren op een computer. Het is een door een Nederlander gemaakt programma. HijackThis download gratis is een klein, maar zeer effectief programma tegen spy- en malware. Het is dan ook niet voor niets dat je dit programma op vele verschillende internet fora als aanbevolen programma naar boven ziet komen. Het programma is niet voor iedereen geschikt, zo wordt er wel enige kennis van de gebruiker verwacht. Beschik je echter niet over deze kennis dan zijn er op internet voldoende handleidingen over hoe je dit programma het beste kunt gebruiken.

De kracht van het programma is dat het op een compleet andere manier werkt dan de gebruikelijke anti spyware software programma’s. De HijackThis download gratis software versie maakt een scan van je computer. Hierin gaat het programma op zoek naar alle opstartende programma’s van de computer, de lopende processen en services worden hierin ook meegenomen. Van deze scan wordt vervolgens een lijst gemaakt en aan je getoond.

Dit is het moment dat er enige kennis van de gebruiker verwacht wordt. Nu ga je op zoek naar programma’s of processen die hier niet thuis horen. Wanneer je deze gevonden hebt dan is het aan jezelf om deze programma’s van je computer te verwijderen. Wanneer je niet over de benodigde kennis bezit dan kun je het logbestand op je computer opslaan. Vervolgens ga je naar een online forum waar genoeg mensen met kennis je kunnen vertellen welke programma’s schadelijk zijn voor je computer. Dit is ook een optie, echter moet je dan wel het logbestand laten zien aan derden.
HijackThis gratis download versie

HijackThis gratis download is beschikbaar om al de ongewenste spy- en malware op je computer op te sporen. Echter zul je bij dit programma wel zelf aan de slag moeten met het verwijderen van deze programma’s en processen. Om duidelijkheid te krijgen over welke programma’s je moet verwijderen is het handig om verschillende fora te raadplegen. HijackThis gratis download versie is dan ook direct beschikbaar op de website van Downen!