GlassWire

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

GlassWire download voor PC

De GlassWire download zorgt ervoor dat je een erg goede firewall op je computer hebt. Zo breng je je beveiliging makkelijk naar een hoger niveau! Het programma is volledig gratis en is nog erg nieuw. Het is pas op 14 december 2017 uitgebracht. Helaas is het alléén voor Windows beschikbaar, maar misschien dat daar nog ooit verandering in komt. De gratis GlassWire download lijkt dan ook aan het stijgen te zijn in populariteit. Er wordt steeds meer over de gratis GlassWire download geschreven in artikelen op internet.

Als het goed is heb je automatisch een firewall op je computer staan vanaf dat je er gebruik van maakt. Echter is het zo dat zo’n firewall meestal geen overzicht geeft van informatie over je netwerkverkeer. Voor sommige mensen kan dit erg interessant zijn. Andere programma’s geven juist alleen zo’n overzicht en beschermen dan weer niet tegen indringers. Met de gratis GlassWire download heb je gelukkig een combinatie van beide: de software beveiligt je PC én geeft bovendien duidelijke overzichten van je netwerkverkeer.
Download GlassWire gratis

Download GlassWire gratis op Downen en je hebt een programma met vele functies tot je beschikking. Natuurlijk is de GlassWire download een firewall, maar de software bevat ook een grafische monitor om netwerkactiviteit op je PC te bekijken. Aangezien de meeste programma’s tegenwoordig verbinding met het internet maken, kan dit erg veel toegevoegde waarde hebben. Het kan fijn zijn om een overzicht te hebben van wanneer er precies met een server verbonden wordt. Zo krijg je dus inzicht in wanneer er informatie wordt uitgewisseld vanuit je computer en kun je dit eventueel gelijk voor specifieke programma’s stoppen.

Ook heb je met het mooie programma een module die je netwerkverkeer telt. Deze module is erg gedetailleerd, dus alles wat je wil weten zal bijgehouden worden. Het is zelfs mogelijk om terug te lezen wat voor programma’s op je PC actief zijn geweest. Dit zie je in het berichtencentrum van de software. Wordt je enthousiast van dit soort functies? Download GlassWire gratis op de website van Downen en je kunt er al snel gebruik van maken! Vind je het toch maar niks, maar ben je wel op zoek naar een goede firewall? Dan is er ook nog genoeg andere gratis firewall software te vinden op Downen.