AdwCleaner

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

AdwCleaner download gratis voor je PC

De AdwCleaner download gratis verkrijgen doe je via Downen. Het is een klein, maar erg handig programma voor als je PC problemen ondervindt. Deze problemen kunnen namelijk ontstaan doordat je PC besmet is met bijvoorbeeld adware of PUP’s (potentially unwanted programs). Als je de AdwCleaner download gratis gebruikt kom je er snel achter of dit het geval is. Bovendien zorgt het programma ervoor dat de ongewenste programma’s gelijk opgeruimd worden. Zo wordt je computer sneller en zullen de prestaties verbeteren. Ook als je taakbalken in je browser hebt die je liever niet wilt hebben, is het slim om de AdwCleaner download gratis te gebruiken. Het programma maakt ook daar snel een eind aan.
Download AdwCleaner Nederlands versie

De software is gelukkig volledig in het Nederlands beschikbaar, dus aarzel niet en download AdwCleaner Nederlands versie. Het programma is te downloaden op elke versie van Windows na Windows 7. Mac-gebruikers en gebruikers met Linux als besturingssysteem op hun PC kunnen er dus helaas niet mee aan de slag. Download AdwCleaner Nederlands versie en je hebt beschikking tot een simpel, maar goed werkend anti spyware programma wat bovendien amper plaats op je computer in beslag neemt.

Het programma is oorspronkelijk ontwikkeld door het Xplode team, maar is later overgenomen en opnieuw ontwikkeld door de Malwarebytes Corporation. Dit bedrijf is ook de eigenaar van de Malwarebytes Anti Malware download. Download AdwCleaner Nederlands als je een erg goed overzicht wilt hebben van ongewenste software op je PC en als je hier snel iets aan wilt doen. Wanneer het programma voor zulke software aan het scannen is, kun je gelukkig ondertussen gewoon allerlei andere dingen doen. Je moet er wel rekening mee houden dat het programma vrij agressief is in het verwijderen van dingen.

Mocht dit programma toch niks voor jou zijn, dan kun je ook nog genoeg andere gratis anti spyware software downloaden op de website van Downen.