Comodo Antivirus

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Comodo Antivirus gratis downloaden bij Downen

Na het Comodo Antivirus gratis downloaden heb je een goed en handig antivirusprogramma tot je beschikking. Je hebt met Comodo Free Antivirus garantie op bescherming van je PC doordat virussen en malware voorkomen en verwijdert worden. Er is een betaalde versie van de software, maar gelukkig is de gratis versie volgens de ontwikkelaars geen gestripte versie hiervan. Zodra het programma een verdacht bestand ontdekt, zal het in de “antivirus jail” geplaatst worden. Hier kan het eventueel geblokkeerd worden, zodat andere software niet besmet wordt.

Als je Comodo Free Antivirus installeert, zul je merken dat het deel is van een pakket. Het is dan mogelijk om de Comodo Firewall free download gelijk te activeren. Of je dit wil of niet moet je natuurlijk helemaal zelf weten. De ontwikkelaars hebben ook een eigen webbrowser gemaakt die je kunt gebruiken. Het programma downloaden kan helaas wel alleen voor Windows. Als je dus een computer met Linux of Mac OS als besturingssysteem hebt zul je een ander antivirus programma moeten installeren. Gelukkig biedt Downen de beste gratis antivirus software aan. Er is keuze genoeg!
Comodo Free Antivirus voor je PC

De software onderscheidt zich van andere antivirus programma’s doordat alle onbekende bestanden als verdacht worden gezien. Meestal is het juist zo dat er vanuit wordt gegaan dat onbekende bestanden veilig zijn. Alleen als er reden is om iets anders aan te nemen, zal zo’n bestand als gevaarlijk worden bestempeld. Comodo Antivirus gratis downloaden zorgt ervoor dat je echt constant beschermd bent, omdat het programma de hele tijd blijft werken. Echter, als je het programma toch wat meer op de achtergrond wilt zetten, heeft het ook een “Game Mode” beschikbaar. Wat ook erg fijn is, is dat je bestanden handmatig in de virusscanner kunt slepen. Dit kan je veel tijd besparen!

Interesse gekregen in Comodo Antivirus gratis downloaden? Waar wacht je dan nog op!? Klik op de ‘download’ knop en je kunt aan de slag. Als je toch nog niet helemaal overtuigd bent kun je wat screenshots bekijken. Dit doe je ook bovenaan op de pagina.