Pale Moon

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Pale Moon browser download

De Pale Moon software geeft je een open source, Goanna-gebaseerde browser. Goanna is een aftakking van Gecko, waar bijvoorbeeld Mozilla onder valt. De Pale Moon browser download is op dit moment geschikt voor Windows en Linux, maar daar komt in de toekomst verandering in. Andere besturingssystemen zijn in ontwikkeling. Volgens het team achter deze software is het een browser die gericht is op efficiëntie en maatwerk. Heb je interesse in de gratis Pale Moon download? Lees dan gerust verder en win alle informatie in die nodig is. Na het lezen van deze pagina weet je genoeg om met het programma aan de slag te kunnen gaan en/of het te vergelijken met een andere gratis browser download.

Vervanger van de ‘oude’ Firefox

De gratis Pale Moon download brengt je een browser die volledig is gebouwd vanuit zijn eigen, zelfontwikkelde bron die is afgegraven van de Firefox / Mozilla-code. De stabiliteit en gebruikerservaring van de browser zijn flink verbeterd ten opzichte van andere browsers door middel van zorgvuldig gekozen functies en optimalisaties. Het toffe is dat er een flinke lijst met aanpassingen, uitbreidingen en thema’s is waarmee je de browser echt naar eigen hand kunt zetten. De browser is in grote lijnen te vergelijken met Mozilla Firefox omdat het een bron gebruikt die afstamt van de Gecko software die ook wordt gebruikt bij Mozilla. Toch maakt de Pale Moon software gebruik van een andere lay-out en andere functies. Ondanks dat vele browsers willen vernieuwen, valt de Pale Moon Nederlands versie op omdat het op veel vlakken blijft vasthouden aan het verleden. Zo blijven navigatieknoppen redelijk groot, is een bladwijzerbalk standaard ingeschakeld, staan er tabbladen naast de pagina standaard inhoud en is er een statusbalk, om maar een aantal voorbeelden te geven.

Zoals gezegd is het een open source project en is het open voor ontwikkeling door zowel de gebruiker als het ontwikkelteam. Stoor jij je aan de nieuwe ontwikkelingen van browsers? Of wil je gewoon liever blijven werken in een browser zoals je dat gewend bent? Dan is de gratis Pale Moon browser download zeker iets voor jou!Gratis Pale Moon download via Downen

Wij van Downen zijn blij dat we deze sterke en gebruiksvriendelijke Pale Moon browser gratis kunnen aanbieden. Het is een programma dat afstamt van Mozilla Firefox maar vast blijft houden aan bepaalde facetten uit het verleden. De software is geschikt voor Windows en Linux. Verder zijn ze op dit moment aan het werk om daar andere besturingssystemen aan toe te voegen. Wil je gebruik gaan maken van deze alleskunner? Klik dan bovenaan de pagina op de ‘download’ button. Je zult dan doorverwezen worden naar de Windows download. Klik hier voor de Linux download.

Ben je toch niet overtuigd of wil je de software vergelijken met andere browsers? Dan verwijzen we je graag door naar een overzicht van al onze gratis browsers.