SeaMonkey

SeaMonkey

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis SeaMonkey download

De SeaMonkey gratis software is een open source internetsuite dat geldt als de opvolger van Mozilla Suite. Zoals gezegd betreft het open source software en is de ontwikkeling van de SeaMonkey browser ‘community-driven’. In vergelijking met bijvoorbeeld Mozilla Firefox houdt de SeaMonkey download meer vast aan een traditionele interface van Netscape. Het is een browser die verder alles bezit wat je van een browser mag verwachten. Heb je interesse in dit gratis SeaMonkey Nederlands pakket? Lees dan gerust verder en kom te weten wat dit pakket jou precies te bieden heeft. Na het lezen van deze pagina ben je klaar om aan de slag te gaan met dit programma.

Meer dan alleen een webbrowser

Het mooie aan dit gratis pakket is dat je meer krijgt dan alleen een webbrowser. Bij de gratis SeaMonkey download zit een e-mail en nieuwscliëntprogramma plus een HTML-editor inbegrepen. We praten dan over Mail & Nieuwsgroepen en de Composer.

Bij de eerstgenoemde krijg je een traditionele e-mailcliënt met ondersteuning voor meerdere accounts, bescherming tegen ongewenste mails, berichtenfilters, adresboeken en nog vele andere voordelen. Het deelt de code met Mozilla Thunderbird. Dan heb je nog de Composer. Dit is een HTML-editor. Het bevat een interface met 4 tabbladen:

  1. Normaal
  2. HTML-tags
  3. HTML-code
  4. Browservoorbeeld

De SeaMonkey Composer wordt helaas niet meer actief onderhouden. Met de SeaMonkey gratis download krijg je dus een zeer uitgebreid pakket tot je beschikking. De browser, mail & nieuwsgroepen en composer voldoen aan alle wensen en behoeften en zijn het gebruiken waard.Gratis SeaMonkey browser via Downen

Wij van Downen zijn enorm blij dat we dit mooie pakket gratis kunnen aanbieden. Krijg beschikking tot een goede browser die alles heeft wat je van een browser verwacht en die vasthoudt aan een traditionele interface. Daarbij komen een mail en nieuwscliëntprogramma plus HTML-editor. De SeaMonkey Nederlands download is beschikbaar voor Mac, Linux en Windows besturingssystemen. Wil je gebruik gaan maken van dit multifunctionele pakket? Klik dan bovenaan deze pagina op de ‘download’ button.

Ben je toch niet overtuigd of wil je de software vergelijken met andere browsers? Dan verwijzen we je graag door naar een overzicht en kun je kiezen voor een andere gratis browser download.