Brave

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Brave browser download

De Brave browser download is gebaseerd op Chromium en is redelijk nieuw. Het team achter deze browser wil zich onderscheiden door vernieuwend te zijn. De Brave Nederlands browser blokkeert standaard advertenties, trackers en cookies van derde partijen. Toch is dat niet het belangrijkste pluspunt, want dat is namelijk de snelheid. Hiermee blinken ze echt uit ten opzichte van andere browsers. Het is een browser die gebruikt kan worden voor pc en mobiel. Windows, Linux, Mac, Android en iOS worden allemaal ondersteund.

Heb je interesse in de Brave browser download? Lees dan gerust verder en kom meer te weten over de mogelijkheden en kenmerken van deze super toffe browser.

De uitblinker qua snelheid

Een belangrijk punt bij de ontwikkeling van de Brave browser download was het advertentie-probleem. Het team achter de browser vond dat er te vaak advertenties verschijnen die storend of misleidend zijn. Ook kunnen ze worden gebruikt om je surfgedrag tot in detail te kunnen analyseren. Hier wilden ze iets aan doen. Uiteindelijk hebben ze een systeem ontwikkeld dat advertenties, trackers, scripts en cookies van derden blokkeert. En dat is niet het enige. Ze bieden gebruikers zelfs de mogelijkheid om zelf geld te doneren aan websites.

Dan komen we bij het sterkste punt van de Brave Nederlands software. Met hun enorme snelheid onderscheiden ze zich echt van andere browsers als Google Chrome, Internet Explorer en Opera, om maar even wat voorbeelden te noemen. Het team achter de browser wil dit ook aan de gebruiker laten zien. Zo komt na het laden van een pagina ook altijd in beeld hoe snel dit is gegaan. Gelukkig is de snelheid niet het enige sterke punt. De gratis Brave download is namelijk ook heel veilig. Het is algemeen bekend dat advertentienetwerken regelmatig worden gehackt. Daar heb je bij gebruik van deze browser dus geen last van, aangezien advertenties standaard worden geblokkeerd. Ook bevat het systeem sterke beveiliging die er voor zorgt dat browsergegevens niet snel bij derden terecht kunnen komen. Denk daarbij aan invulformulieren waar je al je gegevens invult.

Interface van de Brave browser Nederlands versie

Het laatste sterke kenmerk is de interface. Deze ziet er modern en vernieuwend uit. Ook is het zeer gebruiksvriendelijk en kunnen we met zekerheid zeggen dat elke beginner er mee aan de slag kan. Verder bevat de browser eigenlijk alle ‘standaard’ functies die je van een browser verwacht. Ben je dus op zoek naar een moderne, snelle en uiterst veilige browser zonder storende of misleidende advertenties? Dan is de gratis Brave download ideaal voor jou!Gratis Brave download via Downen

Wij van Downen bieden jou deze Brave browser download gratis en met trots aan. Het is een razendsnelle en moderne browser die je in alle rust laat surfen zonder storende of misleidende advertenties. De browser bevat alle functies die je van een ‘gewone’ browser verwacht. Je kunt de browser gebruiken op je pc of telefoon. Windows, Mac, Linux, iOS en Android worden dan ook allemaal ondersteund Ben je na het bekijken van deze pagina enthousiast geworden en overtuigd? Dan kun je de Brave browser download voltooien door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken.

Ben je toch niet overtuigd of wil je de software vergelijken met andere browsers? Dan verwijzen we je graag door naar een overzicht van al onze gratis browsers.