Ocenaudio

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Ocenaudio download

Ocenaudio download is een programma dat op verschillende besturingssystemen geïnstalleerd kan worden. Het programma is bedoeld voor zowel de startende- als de meer ervaren geluidsbewerker. Voor de ervaren gebruikers zijn er een aantal functies aanwezig waarbij enige kennis vereist is om deze juist te gebruiken. Verder is het voor de beginnende gebruiker een makkelijk te gebruiken programma. Ocenaudio download bevat een grote verzameling van ontwikkelingen in audio manipulatie. Binnen deze verzameling vind je ook verschillende VST plug-ins. Deze plug-ins geven je als gebruiker de mogelijkheid om veel verschillende effecten te gebruiken. Door het afspelen van een preview hoor je direct hoe het aangepaste stukje geluid klinkt. Ook wordt het geluid na iedere verandering automatisch afgespeeld.

Binnen de Ocenaudio download is het mogelijk om meerdere stukken te selecteren. Dit heeft als voordeel dat je niet iedere keer hoeft uit te zoeken welk stukje geluid je wilt aanpassen. Een voorbeeld hiervan is als je een bepaalt gedeelte van het fragment sneller wilt laten afspelen. Dan selecteer je alle stukken die moeten worden aangepast. Vervolgens pas je dit effect toe op alle geselecteerde stukken. Dit scheelt in het aantal handelingen die nodig zijn om het stukje audio bewerken mogelijk te maken. Naast de Ocenaudio Mac versie is deze software ook beschikbaar voor Windows en Linux. Binnen deze versies hoeft het te bewerken bestand niet te voldoen aan een maximale afspeellengte. Je kunt ieder geluidsbestand bewerken, hoe lang het ook is. Het zogenoemde spectrogram is altijd zichtbaar en wordt ook direct aangepast bij iedere bewerking. Dit geeft een overzichtelijk beeld van de geluidsgolven.
Gratis Ocenaudio Mac, Windows en linux versie downloaden

Ocenaudio Mac, Windows en linux versies bieden je als gebruiker de mogelijkheid om geluidsbestanden te bewerken van iedere afspeellengte. De vele verschillende effecten geven je een optimale mogelijkheid om het geluid helemaal naar de zin te maken. Het downloaden van het programma is gratis mogelijk op de website van Downen!