Natural Reader

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Natural Reader download

Natural Reader download je voor het voorlezen van tekstbestanden. Dit programma leest geschreven tekst voor. De Natural Reader download kun je op twee manieren gebruiken. Het is enerzijds mogelijk om het programma via de site te starten. Ten tweede is het mogelijk om de applicatie voor je computer te downloaden voor op Mac en Windows. De basisversie van dit programma is gratis.

Het grootste voordeel van het downloaden van de applicatie is de keuze uit verschillende stemmen. Wanneer je de applicatie hebt geïnstalleerd dan kun je uit verschillende stemmen kiezen die standaard op je computer aanwezig zijn. Binnen de basisversie kopieer je de tekst en plak je deze vervolgens in de aanwezige balk. Vervolgens druk je op de afspeelknop en begint de Natural Reader download de tekst voor te lezen. Het programma leest vervolgens het gehele fragment op de zelf bepaalde snelheid aan je voor.

Download Natural Reader om verschillende teksten voor te lezen. Dit programma kan teksten uit verschillende bestandstypen voorlezen. Zo is het mogelijk om teksten vanuit een pdf-bestand of een Microsoft Word bestand te laten voorlezen. Ook kun je teksten selecteren van websites. Het programma is ook zeer gebruiksvriendelijk door een duidelijk kader waarin de geselecteerde tekst geplaatst kan worden. De snelheid van het voorlezen is ook op de persoonlijke voorkeur in te stellen. Ook is de afspeelknop zeer duidelijk in beeld waardoor dit goed te vinden is. Je kunt verder de geselecteerde tekst ook opslaan op je computer. Hierdoor is het mogelijk om via van tekst naar spraak online software hetgeen later nog een keer terug te luisteren.
Download Natural Reader gratis

Download Natural Reader voor het snel en makkelijk voorlezen van teksten. Dit Programma maakt het voor de gebruiker mogelijk om lange teksten om te zetten in luisterfragmenten. De verschillende opties binnen het programma bieden de gebruiker veel voordelen. Zo is het terugluisteren van fragmenten mogelijk. Verder is het overzichtelijk ingedeeld. Download Natural reader gratis op de website van Downen!