Balabolka

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Balabolka download gratis

Balabloka download gratis is een zogeheten van tekst naar spraak software programma (TTS). Het programma is echter alleen beschikbaar voor Windows. Met de Balabolka download gratis versie is het mogelijk om teksten voor te laten lezen door je computer. Het voorlezen van de tekst gebeurd met verschillende stemmen. De stemmen die het programma gebruikt zijn de besturingsstemmen die al geinstaleerd zijn op je computer. De Balabolka Nederlands versie is gratis beschikbaar om te downloaden. Zo kan het programma iedere tekst die in het Nederlands geschreven is voorlezen. Naast de Nederlandse taal zijn er ook genoeg andere talen beschikbaar. Vertalen van de tekst doet het programma jammer genoeg niet. Ook het opslaan van de geselecteerde tekst is met dit programma mogelijk. Dit kan in verschillende bestandstypen zodat je kunt kiezen welk type het best bij het afspeelapparaat past.

Balabolka Nederlands versie kan meerdere bestandstypen herkennen. Zo is het niet alleen in staat om Mp3 en Mp4 bestanden af te spelen, ook bestanden met een WAV of WMA instelling kunnen worden afgespeeld. Ook biedt het programma een voordeel dat het via een USB-stick opgestart kan worden. Zo kun je op iedere computer gebruik maken van deze software. Het gebruik is simpel, je selecteert de tekst en deze plak je vervolgens in het open venster. Zodra je dit hebt gedaan druk je op de afspeelknop en het programma start met voorlezen. Pauzeren is ook mogelijk tijdens het voorlezen.
Balabolka Nederlands versie

Balabolka Nederlands versie is gemaakt voor het snel en makkelijk voorlezen van geselecteerde teksten. Het programma kan makkelijk met lange en korte teksten overweg. Het is een makkelijk programma om te gebruiken. Verder is het overzichtelijk ingedeeld en heb je als gebruiker weinig moeite om bepaalde functies te vinden. De mogelijkheid om de teksten op te slaan is handig voor het gebruiksgemak. Ook is het ideaal dat Balabolka verschillende soorten bestandstypen ondersteunt. De Balabolka download gratis versie is beschikbaar op de website van Downen!