mp3DirectCut

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

mp3DirectCut download

De mp3DirectCut download is een MP3 editor download die je de mogelijkheid geeft om eenvoudig geluiden op te nemen en te editen. Het programma is volledig gespecialiseerd en gefocust op het bewerken van zogeheten MP3 bestanden. In tegenstelling tot andere programma’s is dat een zeer uniek gegeven. Bij andere vergelijkbare software dienen allereerst de geluidsbestanden te worden omgezet naar een voor het betreffende programma leesbaar bestandstype. Andere audio bewerkingsprogramma’s werken namelijk niet standaard met MP3 bestanden. Vanaf nu kun je direct het MP3 bestand in het programma laden om direct te beginnen met de bewerking ervan. Dat scheelt weer tijd. Bovendien garandeert dat de oorspronkelijke kwaliteit van het bestand en treedt er dus geen kwaliteitsverlies op.




Met de mp3DirectCut download kun je vervolgens MP3 bestanden knippen en plakken en dus ook bepaalde gedeelten van een bestand inkorten of gedeelten van andere bestanden eraan toevoegen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de ‘fade’ optie. Hierdoor kun je op een professionele wijze de geluidsbestanden laten starten en laten aflopen. Bovendien kunnen ook bepaalde geluidseffecten worden toegepast in de trend van het langzamer/sneller afspelen van het geluid, het regelen van het volume en het inrichten van een loop. Dat maakt het programma dan ook een volledige tool als het gaat om de audio bewerking van MP3 bestanden. Een mp3DirectCut handleiding zul je dan ook zeker niet hoeven te raadplegen!

Download mp3DirectCut Windows 10 en Linux

Download mp3DirectCut Windows 10 en Linux besturingssystemen. Ook voor oudere versies van het Windows besturingssysteem is deze software compatibel. De download mp3DirectCut is gratis op de website van Downen te realiseren en geeft je de beschikking over een oerdegelijk MP3 bewerkingsprogramma. De look en feel van de software is niet zoals je wellicht gewend bent bij andere software, maar de kwaliteit ervan is gewaarborgd in de zeer sterke functionaliteiten.