Audacity

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Audacity download

Audacity download geeft je de beschikking over een open source audio tool die voor diverse doeleinden kan worden toegepast. Zo kun je met het programma zowel geluidsbestanden bewerken als ook in eerste instantie opnemen. Sluit daarvoor een microfoon aan op je computer. Je neemt dan de geluiden op om ze direct erna te kunnen bewerken binnen dezelfde tool. Download Audacity brengt je dus een zeer volledige audio bewerken en opname tool.
Met de importeer functie kun je daarnaast ook bepaalde geluidssporen in het programma plaatsen. Zo kunnen onder andere MP3, WAV, MPEG, AIFF, FLAC en AU bestandsformaten worden geïmporteerd en vervolgens worden bewerkt. Het editen van de bestanden gaat zeer eenvoudig. In een handomdraai knip, kopieer en plak of verwijder je (onderdelen van) bestanden. Tevens heb je ook de mogelijkheid om meerdere geluidsbestanden in één bewerkingsomgeving te plaatsen en kun je eenvoudig geluidseffecten toepassen in de trend van bijvoorbeeld het faden van volumes, het reduceren van ruis op de achtergrond, het toevoegen en creëren van voice-overs en het veranderen van het tempo. Het programma bevat eigenlijk te veel opties om op te noemen. De gratis Audacity download doet je dan ook beseffen dat niet altijd een betaalde softwarevariant nodig is in het realiseren van de mooiste geluidsbestanden.

Download Audacity Mac en Windows

Download Audacity voor diverse besturingssystemen om het op ieder gewenst besturingssysteem te kunnen gebruiken. Zo bieden we zowel een gratis Audacity Mac als Windows versie aan, waar je na het klikken op de ‘download’ button direct een keuze in kunt maken. Zowel de gratis Mac download als Windows download zijn geschikt voor alle meest recente versies van de betreffende besturingssystemen en kunnen ook op oudere versies prima functioneren. Er komen geregeld updates beschikbaar, waardoor je altijd eenvoudig over de meest recente versie kunt beschikken.

Ontdek direct de mogelijkheden van deze prachtige geavanceerde audio bewerkingstool en download het programma direct gratis!