Ardour

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Ardour download

Ardour download geeft je de mogelijkheid om audio op te nemen, te editen en te mixen. Het is dan ook een zeer compleet programma waarmee je alle belangrijke facetten rondom audio kunt toepassen.

Allereerst bestaat de mogelijkheid om geluid op te nemen. Maak daarvoor gebruik van een microfoon aan je computer, zodat je direct de juiste geluiden kunt opvangen. Het opnemen gaat erg flexibel, zodat je zelfs meerdere stromen langs elkaar kunt opnemen. Bovendien zorgt de gemakkelijke gebruikersinterface en knopbediening ervoor dat je echt datgene opneemt wat voor jou interessant is en niet door een gebrekkige interface en knopbediening bij de editing fase meer tijd kwijt bent dan nodig is.
Net zoals meerdere audio bewerkingsprogramma’s geeft de Ardour download je de mogelijkheid om geluidsbestanden te bewerken. Zo kun je als vanzelfsprekend bestanden kopiëren, plakken, erin knippen, verplaatsen, uitrekken, inkorten en nog veel meer. Het meest praktische is nog wel dat je onbeperkt stappen kunt teruglopen mocht je bepaalde handelingen hebben verricht die niet de gewenste output geven. Zo kun je zelfs na uren werken in het programma alsnog snel en eenvoudig terugkomen bij het startpunt.

De mooiste functionaliteiten zitten tot slot toch wel echt in het mixen van de bestanden. Naast de diverse fade functionaliteiten ga je de flexibele mix aan beschikbare plugins zeker waarderen. De software is namelijk standaard verrijkt met ingebouwde plugins, die je zelfs nog kunt uitbreiden met duizenden andere plugins, die zowel gratis als betaald beschikbaar zijn. Zo kun je vanuit een solide basis altijd uitbreiding realiseren, zodat je de voor jou belangrijkste functionaliteiten in een split second kunt toevoegen.

Download Ardour Windows, Linux en OS X

Download Ardour Windows, Linux en OS X versies zijn beschikbaar op Downen. Dat zorgt ervoor dat de software voor vrijwel ieder besturingssysteem kan worden toegepast en ook regelmatig wordt voorzien van een update. Download Ardour direct zelf en ontdek de mogelijkheden die het programma je gaat bieden.