LMMS

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

LMMS download

LMMS download laat de ware DJ in je naar boven komen. Download LMMS staat voor Linux MultiMedia Studio. Ondanks dat de eerste letter ‘L’ staat voor Linux is de software ook voor de besturingssystemen van Windows en MacOS geschikt. De oorsprong van deze open source digitale audio software ligt echter in het Linux besturingssysteem, waardoor Linux aan de naam van de software is gekoppeld.
Met LMMS download verkrijg je de beschikking over een all-in-one programma die je vanuit een solide basis de kneepjes van het bewerken van audiobestanden gaat leren. De geïntegreerde help functionaliteit kan namelijk op ieder gewenst moment de voor jou ideale ondersteuning bieden. Het programma is namelijk niet altijd even eenvoudig te gebruiken, waardoor zo nu en dan een beetje extra hulp geen kwaad kan. Heb je dus nog geen uitgebreide ervaring, dan kun je altijd terugvallen op een uitstekende help omgeving.

De LMMS download is ontwikkeld door en voor muzikanten/muziekliefhebbers. De interface oogt clean en overzichtelijk, de software loopt echter over van de vele functionaliteiten. Dat de software is ontwikkeld door en voor muzikanten is te zien aan de geïntegreerde digitale instrumenten ondersteuning. Bovendien is een synthesizer/piano ingebouwd, waardoor je ook zonder het inpluggen van eigen instrumenten het gebruik ervan kan nabootsen.

Download LMMS samples, plugins en software

Download LMMS samples en plugins geeft je een vliegende start bij het creëren van audiobestanden. In tegenstelling tot bepaalde andere bewerkingssoftware is het programma gevuld met een behoorlijk aantal samples en plugins, waardoor je op basis daarvan al erg creatieve muziek kan creëren. Uiteraard is het ook mogelijk om bestaande audiobestanden te importeren om er vervolgens samples en andere effecten aan toe te voegen.

Na het starten van een nieuw project kun je eenvoudig meerdere sporen onder elkaar plaatsen. Zo creëer je voor ieder geluid een individueel spoor, zodat je op detailniveau aanpassingen kan maken. Daarnaast is het als vanzelfsprekend mogelijk om veelal bekende effecten op je project toe te passen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het regelen van het volume. Exporteer je bestand tot slot zelfs naar een MP3 bestand om je zelf gecreëerde muziek met de wereld te delen. Download LMMS direct om de eerste stappen in audio bewerking te realiseren!