Freemake Audio Converter

Freemake Audio Converter

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Freemake audio converter download gratis

Freemake audio converter download gratis maakt het voor je mogelijk om audio bestanden om te zetten naar iedere gewenste bestandsindeling. Zelfs tot meer dan 50 audio bestandsindelingen worden door het programma ondersteunt. Waar veel media players slechts een enkele bestandsindeling kunnen afspelen en dat frustratie kan oproepen, is dat met de intrede van dit programma verleden tijd. Of de media player nu enkel het bestandstype mp3 of WAV ondersteunt, de Free Make audio converter software zorgt ervoor dat je het betreffende geluidsbestand kunt afspelen. De software converteert, ofwel zet het om (veranderd het bestandstype), ieder bestand zodat jij het naar hartenlust kunt afspelen!
Apple apparatuur en programma’s ondersteunen voornamelijk de MP4 bestandsindeling. Denk bijvoorbeeld aan apparaten als de iPhone, iPad en iPod. Met de Freemake audio converter download gratis kun je de bestandsindeling wijzigen in MP4. Hierdoor kun je het geluidsbestand op je Apple apparaat afspelen en ook in iTunes toepassen. Deze prachtige software zorgt er dus voor dat je cross device (op iedere apparaat) gebruik kunt maken van al je favoriete muziekbestanden.

Daarnaast is de tool ook geschikt om diverse audio bestanden samen te voegen. Wanneer je dus meerdere favoriete nummers via een programma als bijvoorbeeld iTunes hebt gekocht kun je eenvoudig alle bestanden achter elkaar plaatsen en samenvoegen met de Free Make audio converter software. Op deze wijze creëer je één lang muziekbestand, waardoor je eindeloos naar je favoriete muziek kunt luisteren.

Tot slot bevat deze tool ook de mogelijkheid om geluidsfragmenten uit video’s te extraheren. Heb je dus bijvoorbeeld zelf een videoclip gemaakt met zowel video als audio? En heb je enkel nog de audio nodig? Dan kun je deze software gebruiken om de audio uit het video(fragment) te laten halen. Zo verkrijg je dan een separaat audiobestand.

Download Free make audio converter

Download free make audio converter voor het Windows besturingssysteem. Er is jammer genoeg op dit moment nog geen versie beschikbaar voor de Mac. Maar wie weet gaat dit in de nabije toekomst veranderen. Door het grote gebruik van deze prachtige software bestaat namelijk de kans dat binnenkort ook een Mac versie zijn intrede zal maken. Freemake audio converter download gratis om direct de voordelen en mogelijkheden van de software te ontdekken!