MailStore Home

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

MailStore Home Nederlands versie voor het archiveren van privé E-mail

Met de MailStore Home download krijg je een back-up programma waar je al je e-mails kan archiveren in een centraal archief. Het is bedoeld voor thuisgebruikers die privé e-mails willen archiveren en scheiden van andere mails. Zelfs mails die zijn verdeeld over verschillende computers, programma’s of mailboxen kunnen opgeslagen worden. MailStore Home zorgt er voor dat je deze e-mails nooit meer verliest en biedt een plaats waar je alle gearchiveerde e-mails makkelijk kunt terugvinden. Dit kan gedaan worden op een computer of op een USB-station als draagbare optie. Ook blijft het via deze back-up software mogelijk om gearchiveerde e-mails te beantwoorden of door te sturen. Door een simpele muisklik kan je deze mail openen in je standaard e-mail programma.

De MailStore Home Nederlands versie laat je genieten van 7 voordelen. Allereerst is het dus mogelijk om e-mails van allerlei platformen op een centraal archief te plaatsen. Wanneer deze zijn opgeslagen in dit back-up programma kan je deze mails nooit meer kwijtraken. Het is een veilig programma, ook wanneer je ontzettend veel mails archiveert. Ook is het super fijn dat je de e-mails extreem snel kunt vinden tussen de grote massa door middel van de goede zoekpagina. Als je een gearchiveerde e-mail wilt openen in de mailbox waar hij vandaan komt, is dat mogelijk met een simpele muis-klik. Wanneer je een gearchiveerde e-mail echt wilt verwijderen uit het archief, is dat ook mogelijk op elk gewenst moment. Tot slot is de MailStore Home download ook beschikbaar als draagbare optie. Het kan direct vanaf een USB-harde schijf op elke pc worden gestart zonder dat je het moet installeren.
MailStore Home download je via de website van Downen

Met deze mooie back-up software heb je een betrouwbaar en centraal archief tot je beschikking waar je een groot aantal e-mails kunt opslaan en terugvinden. Het biedt zoveel functionaliteiten dat het erg verrassend is dat het volledig gratis is. Wordt jij ook enthousiast van deze software? MailStore Home Nederlands versie verkrijg je door bovenaan op de huidige pagina op de ‘download’ button te klikken.

Helaas is dit programma alleen te verkrijgen voor Windows. Kun je er hierdoor niet mee aan de slag? Kijk dan zeker even verder op onze handige website en kijk eventueel bij andere gratis backup software. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!