IObit Uninstaller

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Functionaliteiten van de IObit Uninstaller free download

De IObit Uninstaller free download is zeker een aanrader als je op zoek bent naar goede programma verwijderen software. Het is één van de best beoordeelde en meest populaire tools op dit gebied. Dit is ook niet zo verrassend. De software ziet er niet alleen heel professioneel uit, het werkt ook zo goed dat het gek is dat je er niet voor hoeft te betalen. Overzichtelijk is de software zeker, hoewel sommige functies een beetje verstopt zitten. Zo zul je misschien even moeten zoeken om de optie om ongeldige snelkoppelingen te verwijderen te kunnen vinden.

Download IObit Uninstaller gratis en je kunt heel veel verschillende dingen vanuit één programma verwijderen. De belangrijkste mogelijkheid is waarschijnlijk het verwijderen van software die je niet meer nodig hebt, maar je kunt ook plug-ins, taakbalken en apps verwijderen. Het programma is dus ook zeker geschikt voor computer opschonen. Mocht het verwijderen van software via het hoofdscherm niet lukken, dan kun je met de IObit Uninstaller free download nog altijd een geforceerde deïnstallatie uitvoeren. Ook kun je altijd terugzien wat je allemaal opgeschoond hebt via de geschiedenis. Een andere handige functionaliteit is het weghalen van verschillende programma’s in één keer. Bij veel concurrenten is dit niet mogelijk.
Download IObit Uninstaller gratis op de website van Downen

Enthousiast geworden over de IObit Uninstaller free download? Begrijpelijk! Download IObit Uninstaller gratis op de uitgebreide website van Downen. Dit is helaas alleen mogelijk als je Windows als besturingssysteem hebt. De software wordt door velen als beter dan het standaard ingebouwde Configuratiescherm gezien. Je kunt de taal gemakkelijk wijzigen in het Nederlands, als je dat wilt, en er is optioneel een betaalde versie te verkrijgen. Met de betaalde ‘PRO’ versie kun je ook onder andere software updaten en kunnen reclame plug-ins verwijderd worden.