Clean Master

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

CM Clean Master pc versie

Is het nodig dat je computer een goede schoonmaakbeurt krijgt? Installeer dan de gratis Clean Master download! Dit programma spoort alle rotzooi op je pc op en verwijdert het gelijk. Je kunt hierbij denken aan je register, tijdelijke bestanden, cachebestanden en logbestanden. Als je wilt, start de CM Clean Master pc versie tegelijk met je computer op. Je hoeft het dus niet zelf steeds in te schakelen. Dit kan zeker handig zijn, omdat de software je waarschuwt als er veel rommel op je computer aanwezig is, wanneer het ingeschakeld is. Je kunt ook instellen dat je op vooraf ingestelde momenten een waarschuwing moet krijgen dat je moet schoonmaken.

Met de gratis Clean Master download kun je zelfs meer dan alleen je computer opschonen. Het is ook mogelijk om je computer een boost te geven door bijvoorbeeld programma’s uitgeschakeld te laten worden die onnodig tijdens het opstarten van je pc automatisch ingeschakeld worden. De pc boost optie zorgt ervoor dat je computer minder snel vertragingen ondervindt en dat opstarten sneller zal gebeuren. Verder kun je gemakkelijk een einde maken aan privacyrisico’s met de privacy clean optie van de CM Clean Master pc versie. Ongewenste toegang kan heel gemakkelijk geblokkeerd worden. Mocht je nóg meer mogelijkheden willen, dan kun je de betaalde versie aanschaffen. Hierbij wordt bijvoorbeeld de optie toegevoegd om je drivers te scannen en te repareren.
Gratis Clean Master download via Downen

Als je interesse hebt gekregen in de handige CM Clean Master pc versie, dan kun je bovenaan op deze pagina op de ‘download’ button klikken. Helaas moet je wel gebruik maken van Windows. Er is ook een erg populaire app voor de mobiele telefoon. Die app was er zelfs eerder dan de versie voor pc. De gratis Clean Master download wordt verzorgd door het bedrijf Cheetah Mobile, afgekort tot CM. Mocht je toch op zoek zijn naar andere software voor computer opschonen, dan kun je natuurlijk gerust even verder kijken op onze site.