Revo Uninstaller

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Revo Uninstaller free Nederlands mogelijkheden

Revo Uninstaller free Nederlands is het ideale programma voor iedereen die software gemakkelijk wil kunnen verwijderen. Ook als een deïnstallatie geslaagd is, kan het normaal toch nog zo zijn dat er bestanden achterblijven. Download Revo Uninstaller gratis en dan kun je die bestanden heel gemakkelijk opsporen en gelijk laten verdwijnen! Zo zorg je ervoor dat je pc schoon blijft en dat malware minder kansen krijgt om je systeem te vertragen. Ook kun je met het programma in één keer al de geschiedenis van je browsers en de lijst met recent geopende bestanden in Microsoft Office verwijderen. Het is daarmee dus ook heel geschikt voor computer opschonen.

Met Revo Uninstaller free Nederlands zorg je ervoor dat je langer vooruit kunt met je pc, omdat je geheugen heel eenvoudig kunt vrijmaken. Wanneer je de software opent zie je gelijk een lijst van geïnstalleerde programma’s op je computer. Je kunt die op verschillende manieren weergegeven laten worden. Het ligt er maar net aan wat voor jou het fijnst is om het overzicht te houden. Wat een heel handige functie kan zijn, is de “Jachtmodus”. Hiermee kun je heel eenvoudig bijvoorbeeld een pictogram selecteren, zodat je niet hoeft te zoeken naar de bijbehorende software in Revo Uninstaller free Nederlands zelf.
Download Revo Uninstaller gratis via Downen

Heb je interesse gekregen in deze geweldige software? Download Revo Uninstaller gratis via de uitgebreide website van Downen! Je doet dit door op deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar een externe pagina en kunt het installeren gelijk beginnen. Hier zul je zeker geen spijt van krijgen. Vele anderen gingen je al voor! Een vereiste is wel dat je Windows als besturingssysteem hebt. Eventueel kun je een portable versie verkrijgen, zodat een installatie niet eens nodig is. Ook is het mogelijk om een betaalde versie aan te schaffen, zodat je nog meer mogelijkheden hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de User Interface zelf aan te passen.