PDF-XChange Editor

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

PDF-XChange Editor download

De PDF-XChange Editor download is de uitgebreide opvolger van de PDF-XChange viewer. Buiten dat het een PDF reader is, kun je met deze PDF-XChange Editor gratis versie dus ook bestanden bewerken, corrigeren, toevoegen of verwijderen. Je kunt zelfs afbeeldingen verkleinen en vergroten. Mede door deze functies is de PDF-XChange Editor download een uitstekend alternatief voor Adobe Reader. Lees gerust verder als je geïnteresseerd bent en kom alles over deze prachtige tool te weten.

Meer functies dan elke andere gratis PDF-viewer of -editor

Het mooie aan dit programma is dat je eigenlijk twee verschillende software in één hebt. Een PDF reader én een PDF editor. Vandaar dat deze PDF-XChange Editor Nederlands versie ideaal is. Het bewerken, corrigeren, toevoegen, verwijderen, vergroten en verkleinen van bestanden is iets wat veel andere PDF readers niet mogelijk maken. Verder heeft de software een ingebouwde spellingcontrole, kun je audio beluisteren en toevoegen aan een PDF pagina, selectieservers en ga zo nog maar even door. Tijdens het gebruik van de applicatie loop je tegen allerlei uitstekend werkende en handige functies aan. Het feit dat je een editor en viewer in één hebt is al genoeg reden om deze PDF-XChange Editor gratis versie te gaan gebruiken.

Ben je alsnog op zoek naar een ander programma? Kijk dan gerust tussen onze andere gratis PDF reader software. Daar vind je alternatieven als Foxit Reader en Sumatra PDF terug.PDF-Xchange Editor gratis downloaden

Met de PDF-XChange Editor download krijg vele mogelijkheden tot je beschikking. Buiten dat je PDF kunt lezen, kun je ook bestanden bewerken met dit programma. Het is volledig gratis te gebruiken en je kunt er gebruik van maken op het besturingssysteem van Windows. Alleen als je pc een ouder besturingssysteem dan Windows 7 hanteert, wordt deze software niet meer ondersteund. Wil jij ook zo graag gebruik maken van dit programma? Download de software dan direct door bovenaan de pagina op de ‘download’ button te klikken.

Wil je toch geen gebruik maken van het programma? Of kan het niet vanwege je besturingssysteem? Bekijk dan gerust de andere gratis PDF readers die te verkrijgen zijn bij Downen!