WavePad

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis WavePad Sound Editor download

Gratis WavePad Sound Editor download je als je een audiobewerkingsprogramma tot je beschikking wilt hebben waar je erg makkelijk mee uit de voeten kunt. Na het installeren kun je er gelijk mee aan de slag! De gratis WavePad Audio Editor download is oorspronkelijk uitgebracht in 2004. Het bedrijf dat de software heeft ontwikkeld is NCH Software. Dit bedrijf heeft naast de gratis WavePad Sound Editor download ook nog vele andere programma’s ontwikkeld. Denk hierbij aan programma’s voor het bewerken van video’s en programma’s voor het bewerken van afbeeldingen. NCH Software is opgericht in 1993, in Australië. Later heeft het bedrijf zich gevestigd in Colorado.
WavePad Audio Editor download mogelijkheden

Je kunt vele verschillende dingen doen met de gratis WavePad Audio Editor download. Het is bijvoorbeeld mogelijk om audio te knippen, te kopiëren, te plakken en om automatisch audio te trimmen. Je kunt audio makkelijk invoegen en verwijderen. Als je graag effecten toe wil voegen aan je audio zijn er ook vele opties. Zo kun je onder andere de audio achteruit afspelen, normaliseren en een echo instellen. Omdat er binnen de gratis WavePad Sound Editor download support is voor DirectX en VST, is het mogelijk om nog vele andere effecten toe te voegen die de software oorspronkelijk niet aanbiedt. Erg fijn als je op zoek bent naar een uitgebreid aanbod!

De software ondersteunt bijna alle formats voor audiobestanden. Voorbeelden zijn MP3, WAV, WMA en M4A. Het is gelukkig mogelijk om effecten voor heel veel verschillende bestanden tegelijk toe te voegen. Hier hoef je maar één functie voor te gebruiken. Op net zo’n manier kun je die bestanden ook snel converteren.

Ontdek direct de vele mogelijkheden van dit prachtige programma om audio te bewerken. Download het direct en eenvoudig gratis op de website van Downen! Wil je graag audio bewerken, maar is de gratis WavePad Sound Editor download toch niks voor jou? Dan is er nog genoeg andere software beschikbaar! Op Downen is er een geschikt programma te vinden voor iedere persoon.