Spotify

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis Spotify download voor iedereen

Met de gratis Spotify download heb je de meest populaire en de meest bekende audio player tot je beschikking. Misschien is het ook wel de beste! Het programma is in Nederland op 18 mei 2010 uitgebracht en sindsdien is de populariteit van de Spotify gratis download flink toegenomen. Ondertussen heeft iedereen wel van de software gehoord. Muziek wordt als stream aangeboden en het is mogelijk om elk nummer te downloaden zodat je het ook offline kunt beluisteren. Je hebt hierbij de keuze uit vele miljoenen nummers. Het doel van de oprichters van de gratis Spotify download was dan ook dat mensen elk bestaand nummer kunnen beluisteren. Ze zijn hiervoor goed op weg!
Spotify gratis download omschrijving

Met de Spotify gratis download hoef je niet te betalen om al je favoriete nummers te kunnen streamen. Echter is het wel zo dat de nummers onderbroken kunnen worden door reclame. Als je hier een einde aan wil maken, heb je de mogelijkheid om de premium versie aan te schaffen. Hier betaal je een tientje per maand voor. Ook is het mogelijk om over te stappen naar een family abonnement. Hierbij kunnen zes verschillende gebruikers, die op hetzelfde adres wonen, gebruik maken van één en hetzelfde account. Alleen de hoofdgebruiker hoeft dan 15 euro per maand te betalen. Mocht een betaald abonnement je aanspreken, dan kun je dit voor een maand uitproberen en het dan eventueel weer gelijk opzeggen.

Je kunt met de gratis Spotify download al je muziek erg eenvoudig ordenen. Zo heb je de mogelijkheid om een overzicht te maken van alle nummers die je het leukst vind. Net zoals met andere audio players kun je ook afspeellijsten maken. Voor een feestje of voor andere speciale gelegenheden is dit natuurlijk erg handig en je kunt indelingen maken voor verschillende muziekgenres. De Spotify gratis download is er voor alle apparaten. Je kunt het dus installeren op je PC, laptop en mobiel. De gratis Spotify download wordt als een concurrent van de iTunes download gezien en is dan ook buiten Windows en Linux ook gewoon voor iOS beschikbaar.

Zoek je om de een of andere reden toch een andere audio player? Dan biedt Downen natuurlijk ook vele alternatieven. We hebben er vertrouwen in dat je jouw ideale programma kunt vinden!