UltraMixer

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Download UltraMixer gratis

Download UltraMixer gratis op Downen als je serieuze interesse hebt om een DJ te worden. Ook als je gewoon wat plezier wil maken met een DJ programma is de UltraMixer download zeker geschikt. Het programma is speciaal ontworpen voor virtual DJ’s, die geen gebruik maken van vinylplaten of CD’s. Je gebruikt dus bijvoorbeeld MP3-bestanden of M4A-bestanden. Deze importeer je gewoon in de UltraMixer download en dan kan het mixen beginnen! De software is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux. Echter kun je het alleen met Linux gebruiken als je een oudere versie installeert.

De UltraMixer download is vanaf 2003 al beschikbaar. Ondertussen zijn er vele nieuwe versies gemaakt. Er worden ook nog steeds nieuwe versies gemaakt, dus download UltraMixer gratis en je hebt een programma wat zeker met de tijd meegaat. Zo is bij een update de optie toegevoegd om muziekvideo’s en karaokenummers af te spelen met de mixer op net zo’n manier als je normale audiobestanden kunt afspelen. Sinds versie 4.1 kan het programma ook met zo goed als elke MIDI controller gebruikt worden.
UltraMixer download mogelijkheden

Het programma geeft je gelukkig vele DJ mogelijkheden. Download UltraMix gratis en je kunt tegelijkertijd twee verschillende decks gebruiken. Zo kun je dus makkelijk nummers in elkaar over laten lopen. Beat matching is ook mogelijk, zodat zo’n overgang extra soepel verloopt. Verder heb je een equalizer tot je beschikking, kun je live sets opnemen en kun je vele verschillende afspeellijsten maken en opslaan. Houdt er wel rekening mee dat je in principe alleen volledig gratis de demo kunt gebruiken. Echter kun je onbeperkt gebruik maken van deze demo.

Interesse gekregen in de UltraMixer download? Klik bovenaan deze pagina op de ‘download’ button en ook jij kunt DJ worden! Toch een ander DJ programma gratis downloaden? Zoek dan vooral nog even verder op Downen.