Fluency TTS

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Fluency TTS Nederlands download

Fluency TTS Nederlands download is tekst naar spraak gratis software. Zoals je misschien al kon raden, is TTS dus een afkorting voor tekst naar spraak. Het programma is in elkaar gezet door het bedrijf Fluency, gelegen in Amsterdam. Dit bedrijf is in 1997 door twee spraakonderzoekers opgericht en sinds die tijd is er al veel gewijzigd aan de Fluency TTS Nederlands download. Zo is het programma in 2008 en 2012 bijvoorbeeld flink vernieuwd en zijn er vele verschillende extra stemmen toegevoegd. Ook is op een gegeven moment de optie toegevoegd om tekst naar spraak in het Fries om te zetten. Als je een Fries bent en je vindt het Fries beter klinken dan het Nederlands, maak dan dus vooral gebruik van deze gratis Fluency TTS software!

 




Fluency TTS software beschrijving

Wanneer je gebruik wilt maken van de Fluency TTS software, kun je dit volledig gratis doen. Je moet er dan echter wel rekening mee houden dat je in principe gebruik maakt van een demo-versie. Echter werkt de demo-versie precies hetzelfde als een versie met licentie, met uitzondering van het feit dat de spraak onderbroken kan worden door een melding dat je gebruik maakt van de software in demo-stand. Je hebt met de versie zonder licentie evengoed alle extra stemmen tot je beschikking, als je dat wilt.

De extra stemmen bestaan bijvoorbeeld uit een Surinaamse vrouwenstem, een Vlaamse mannenstem, en zelfs een fluisterende mannenstem. Bij Friese spraak kun je kiezen tussen de stemmen van Linze, Sjoukje, en Siebren. Sommige stemmen zijn stemmen van volwassen mensen, maar sommige zijn stemmen van een tiener. Als je het volledige programma wil installeren, heb je 26,9 MB aan vrije ruimte op je PC nodig.

Net als veel andere software is Fluency TTS Nederlands helemaal gratis beschikbaar op de website van Downen. Wacht dus niet langer en download het hier!