AIMP

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

AIMP download gratis

AIMP download gratis softwareversie is een simpel te gebruiken muziekspeler. Het is dan ook een kleine muziekspeler met alleen de benodigde functies. Doordat het een kleine audio player is, beslaat de download ook weinig geheugen op je computer. Het installeren van de software is dan ook zo gebeurt. Hoe het programma eruit komt te zien kun je zelf bepalen. AIMP download gratis beschikt namelijk over meerdere skins. Dit houdt in dat er verschillende kleurenthema’s beschikbaar zijn voor het aanpassen van het uiterlijk van het programma. Ook vraagt de software na het downloaden om de taal in te stellen. Hierdoor kun je het programma in vele verschillende talen gebruiken. De Nederlandse taal zit er ook zeker tussen. Verder is het een zeer gebruiksvriendelijk programma met voor ieder wat wils.

Allereerst moet gezegd worden dat de download AIMP gratis software afkomstig is van Russische softwareprogrammeurs. Het programma werkt vervolgens wel goed en is ook zeer betrouwbaar. Binnen dit programma zijn enkele functies belangrijk. De belangrijkste functie is dan ook de muziekspeler. Deze werkt prima en handig. Met de normale afspeelbuttons kun je de muziek pauzeren, stoppen of juist naar het volgende nummer gaan. Onder deze buttons zie je ook de geluidsgolven meelopen. Hierin kun je ook snel voor- of achteruit spoelen naar het favoriete gedeelte binnen een liedje. Ook zit er een radiofunctie in dit programma verwerkt. Als laatste is er de mogelijkheid om van de nummers in je muziekbibliotheek de albumhoezen op te halen. De albumhoezen worden van het internet gedownload. Wanneer een nummer wordt afgespeeld dan is deze ook binnen het programma zichtbaar.
Download AIMP gratis voor Windows

Download AIMP gratis voor het in huis halen van de ideale muziekspeler. De AIMP download gratis software versie beschikt over de juiste functies voor het afspelen van je eigen muziek. Verder voorziet dit programma al je nummers van de bijbehorende albumhoezen. Wil je nu ook gebruik gaan maken van deze ideale muziekspeler, download AIMP gratis voor Windows op de website van Downen!