MP3Gain

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis MP3Gain download voor je PC

Een erg handig programma voor het bewerken van je MP3 bestanden is de gratis MP3Gain download. Een probleem dat iedereen waarschijnlijk wel eens ondervonden heeft is dat het volume van sommige nummers net wat harder is dan het volume van alle andere nummers. Of andersom kan het juist zo zijn dat sommige nummers net wat zachter klinken dan andere nummers. Ga gratis MP3Gain downloaden en je kunt dit probleem volledig oplossen! Bovendien kan dit erg eenvoudig. Iedereen kan met de gratis MP3Gain download aan de slag, want de software is erg gebruiksvriendelijk.

De gratis MP3Gain download is ontwikkeld door Glen Sawyer en is volledig geschreven in C. Gratis MP3Gain downloaden kan gelukkig voor elk besturingssysteem. Het wordt met het programma mogelijk om hetzelfde volume in te stellen voor nummers. Dit kan voor een heel album in één keer, als je dat wilt. Je kunt er niet het volume van AAC en MP4 bestanden mee aanpassen, tenzij je een bepaalde mod installeert. De gratis MP3Gain download is dus echt specifiek gemaakt voor het aanpassen van MP3’tjes.
Snel en volledig gratis MP3Gain downloaden

Het volume dat standaard als richtlijn gebruikt wordt door het programma om je volume te normaliseren is 89,0 decibel. Wat wel zo fijn is, is dat je dit zelf heel makkelijk kunt aanpassen. Als je dus al je MP3’tjes liever op een hoger of juist lager volume wilt hebben, heb je dit binnen een mum van tijd geregeld. Om erachter te komen wat het ideale volume is voor jou kun je gewoon wat verschillende volumes uitproberen. Het is ook mogelijk om met de software te analyseren wat het huidige decibelniveau van een specifiek nummer is. Je kunt daarna dan makkelijk je andere nummers aan dit volume aanpassen.

Interesse gekregen? Gratis MP3Gain downloaden kan gelukkig op de website van Downen heel erg gemakkelijk. Je hoeft alleen maar op deze pagina op de ‘download’ knop te klikken en dan kom je op een pagina met alle downloadmogelijkheden voor de gratis MP3Gain download. Bovenaan de pagina kun je ook alvast op de screenshots zien hoe het programma eruitziet. Als je vragen of opmerkingen over de software hebt kun je bovendien altijd een reactie achterlaten. We zullen dan zo snel mogelijk proberen te reageren.

Toch op zoek naar een andere MP3 editor download? Downen heeft een erg uitgebreid aanbod, dus zoek gerust nog even verder!