MP3 Quality Modifier

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

MP3 Quality Modifier download

Nemen je MP3 bestanden te veel plaats in op je mobiel of op je computer? Dan is de MP3 Quality Modifier download zeker erg geschikt voor jou! De software zorgt er namelijk voor dat je zelf je MP3’tjes kunt verkleinen. Zo houd je meer plaats over voor andere bestanden en programma’s. De MP3 Quality Modifier download is erg eenvoudig in gebruik. Er zijn geen dingen aan het programma toegevoegd die je toch niet nodig zult hebben en het is daardoor erg overzichtelijk. Iedereen kan hierdoor makkelijk met het programma werken. De MP3 Quality Modifier download neemt bovendien zelf ook weinig plaats in op je computer. Je hebt maar 728 KB aan vrije ruimte nodig om het te kunnen installeren.

De software is in verschillende talen beschikbaar en gelukkig ook in het Nederlands. Als je je MP3’tjes wilt kunnen verkleinen, is de MP3 Quality Modifier download dus echt het ideale programma. Met een paar muisklikken heb je je doel al bereikt. Wat ook erg fijn is, is dat je folderstructuren hetzelfde blijven als je van het programma gebruik maakt en dat de ID3 tags van MP3’tjes niet aangepast worden. ID3 tags zijn de data waarin namen van artiesten en dergelijke zijn opgenomen. Als deze al correct waren of als je ze misschien zelf aangepast hebt met de Mp3tag download Nederlands versie is dit natuurlijk wel te waarderen.
Handige gratis MP3 bitrate converter

Het programma is een MP3 bitrate converter, wat betekent dat de bitrate van je MP3’tjes verlaagd wordt. Doordat dit verlaagd wordt, wordt het MP3 bestand kleiner. Dat is natuurlijk precies wat je wilt! Als je MP3 bestand 320 kbps is, kan deze met de gratis MP3 bitrate converter verlaagd worden naar 192 kbs. Ondertussen zal de kwaliteit van je muziek maar een heel klein beetje erop achteruit gaan. Met een normale koptelefoon of normale speakers zul je hier niets van merken. Als je erg ervaren bent met het bewerken van audio zijn er nog wat opties voor gevorderden beschikbaar voor je.

Ben je eigenlijk op zoek naar een andere MP3 editor download? Downen heeft nog heel veel andere software, dus kijk gerust even verder op de site. Bij vragen of opmerkingen kun je ook altijd even een reactie achterlaten.