Ashampoo Music Studio

Ashampoo Music Studio

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Ashampoo Free Music Studio software

Ashampoo Free Music Studio software is ideaal voor je als je audiobestanden zo makkelijk mogelijk wilt kunnen bewerken. Het programma ziet er erg goed uit en is gelukkig erg overzichtelijk. Als je niet zo ervaren bent met het bewerken van audio is dat dus geen enkel probleem. Download Ashampoo Music Studio gratis en alles wat ermee mogelijk is, is makkelijk te vinden. Mogelijkheden zijn er bovendien in overvloed. Zo kun je bijvoorbeeld audio vanuit video’s extraheren. Als je een video hebt waarvan eigenlijk alleen het geluid belangrijk is, komt de Ashampoo Free Music Studio software dus zeker van pas! Ook kun je met het programma nummers mengen en in elkaar over laten gaan. Dit wordt “fading” genoemd.

De Ashampoo Free Music Studio software is vooral erg praktisch als je niet al te grote aanpassingen wilt maken aan een audiobestand. Er kan maar één nummer tegelijk worden bewerkt. Dit kan een minpuntje zijn maar zorgt er wel voor dat het overzicht makkelijk te behouden is. Bij dit ene nummer gaat het trimmen en het normaliseren van het geluid bijvoorbeeld hierdoor erg snel en eenvoudig. Alle basismogelijkheden die je zoekt in een audio editor zijn inbegrepen in dit prachtige programma!
Download Ashampoo Music Studio gratis

De software is deel van een reeks van meerdere programma’s. De versie die op Downen aangeboden wordt is altijd de laatste versie, welke volledig gratis is. Download Ashampoo Music Studio gratis en je hebt dus een erg nieuw programma! Het is helaas alleen beschikbaar voor computers met Windows 7 of hoger als besturingssysteem. Als je dus audio wilt kunnen bewerken op je Mac computer, is bijvoorbeeld de Audacity download meer geschikt voor jou.

Wil je heel graag audio bewerken, maar lijkt de Ashampoo Free Music Studio software het toch niet helemaal voor jou? Dan is er nog genoeg andere software beschikbaar op Downen. Er is voor iedereen wel een geschikt programma te vinden. Je kunt ook altijd een reactie op de website achterlaten voor eventuele extra informatie.