Folder Lock

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis Folder Lock download

Wil je graag een betere beveiliging voor bepaalde data op je computer? Met de gratis Folder Lock download kun je dit heel gemakkelijk regelen. Het programma biedt heel veel verschillende mogelijkheden. Ten eerste kun je eenvoudig een wachtwoord op mappen zetten. Zo kan niemand er meer bij, behalve jij. Ook kun je met de gratis Folder Lock download digitale kluizen aanmaken waarin je bestanden kunt plaatsen. Die bestanden worden dan direct automatisch versleuteld met AES-256 encryptie. Je hoeft de bestanden alleen maar naar de kluis toe te slepen!

Je zult bij het opstarten van de Folder Lock Free download eerst een master password moeten aanmaken. Dit kun je ook op een screenshot bovenaan op deze pagina alvast zien. Zorg ervoor dat je dit master password zeker niet verliest! Je moet ook nog aparte passwords aanmaken voor de verschillende kluizen waarin je bestanden opslaat. Als je bang bent dat je je wachtwoorden gaat vergeten, dan kun je via Downen de beste password manager download voor jou uitzoeken.

Wat erg handig is met deze software is dat je gelijk een back-up kunt maken van je versleutelde bestanden. Mocht je computer gestolen worden, dan kun je via de Folder Lock Free download toch nog bij die bestanden. Verder kun je met dit programma wallets aanmaken voor bijvoorbeeld informatie over je bankrekeningen en credit cards en kun je bestanden permanent van je computer laten verdwijnen. Het is dus een erg goed totaalpakket van beveiligingssoftware!
Folder Lock Free download beschikbaarheid

Je kunt de gratis Folder Lock download heel gemakkelijk verkrijgen. Dit doe je door bovenaan op deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de officiële pagina van de ontwikkelaars van de software en kunt het installeren gelijk beginnen. Je moet echter wel een pc met Windows hebben. Het programma is helaas niet beschikbaar voor andere besturingssystemen. Ook kun je de taal niet wijzigen naar het Nederlands. De tool neemt ongeveer 10 MB aan geheugen in beslag en is ontwikkeld door NetSoftwares.net.