Aldfaer

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis Aldfaer download 

De gratis Aldfaer download geeft je een programma voor het bijhouden van stamboomgegevens. Het programma is ontwikkeld om mensen een hulpmiddel te bieden bij het vastleggen van onderzoeksresultaten. De Aldfaer stamboom software is oorspronkelijk gemaakt voor het besturingssysteem van Windows. Toch kun je bijvoorbeeld ook Aldaer Mac downloaden, maar dan kun je niet op ondersteuning van het team rekenen. Gelukkig is er ook een Aldfaer Mac versie beschikbaar waar je gebruik van kunt maken. Word jij enthousiast van deze software? Lees dan gerust verder en ontdek alle belangrijke informatie over deze gratis Aldfaer download.

De bekendste Aldfaer stamboom software van Nederland

Met dit programma krijg je toegang tot vele handige functies. Deze krijg je al snel onder de knie tijdens het gebruik ervan. Wij van Downen zetten de belangrijkste voor je op een rij in deze korte Aldfaer handleiding.

Het programma beschikt over een menubalk waar alle functies te vinden zijn. Wanneer je voor het eerst gebruik maakt van het programma zul je merken dat je nog niet alle functies kunt zien. Dat komt omdat je nog geen gegevens hebt ingevoerd in een stamboom. Allereerst kun je in het menu alle bestanden terugvinden. Onder de knop ‘bewerken’ vind je verschillende opties die handig kunnen zijn zoals het kopiëren van tekst. Dan is er de knop ’tonen’, hier kun je andere vensters openen zoals de personenlijst, kalender, groepen, een lijst van openstaande vensters en nog veel meer. De knop ‘persoon’ is er voor alles wat je nodig hebt om personen in te voeren (of te verwijderen) en relaties vast te kunnen leggen tussen personen die een gezin vormen. Verder is er de knop ‘stamboom’ voor al het onderhoud van je bestanden. Tot slot is het fijn om te weten dat er nog een ‘help’ knop is voor ondersteuning.

De gratis Aldfaer download beschikt ook over een presentatievenster. Hier kun je gegevens van personen bekijken en wijzigen. Wanneer je deze gegevens bekijkt verschijnen er hints of aanwijzingen waardoor je begrijpt wat er staat.

Tientallen handige functies voor het vastleggen van je onderzoeksresultaten

Tot slot de tabbladen van het programma. Daarin kun je verschillende functies openen. Een van deze functies is dat je chronologische gebeurtenissen kunt bekijken en bestanden als foto’s en documenten kunt koppelen aan een persoon. Dit valt dus ook onder de functie ‘persoon’. Bij ‘geboorte’ kun je de geboorte- en doopgegevens invoeren. Dan is er nog de mogelijkheid om bij ‘huwelijk’ allerlei informatie in te voeren. Denk aan relaties, partnerschappen of mensen die samenleven. Deze functie is alleen zichtbaar wanneer een persoon daadwerkelijk al aan iemand is gekoppeld. Verder kun je overlijdens gegevens invoeren, feiten zoals adressen en dergelijke, verwanten en tot slot groepen. Kortom, het programma beschikt over alle functies die nodig zijn om al je onderzoeksgegevens overzichtelijk te kunnen registreren.  Wij hopen dat deze korte Aldfaer handleiding een goed beeld van het programma geeft. Voor verdere ondersteuning verwijzen wij naar het Aldfaer forum. Hier zijn genoeg mensen die alles over het programma weten die je graag helpen.
Gratis Aldfaer download via Downen

Met de Aldfaer stamboom software kun je overzichtelijk je onderzoeksgegevens en stamboom vastleggen. Dit gratis programma geeft je toegang tot functies die voldoen aan al je behoeften. Het programma is volledig gratis. De software is geschikt voor zowel Windows, Linux en MAC. Helaas geeft het team alleen ondersteuning aan Windows besturingssystemen. Voor gebruikers van Linux en Mac verwijzen we je door naar het Aldfaer forum voor vragen over het programma. Wordt jij ook zo enthousiast van deze software? Dan kun je de software gratis downloaden door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken.

Is je besturingssysteem niet geschikt of wil je toch op zoek naar andere software? Kijk dan gerust verder op onze site voor een ander stambook maken programma. Wij hopen dat je genoeg informatie hebt om met de Aldfaer Mac of Windows gratis versie aan de slag te gaan. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!