Gramps

Download

Categorie:
 • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gramps software downloaden

Gramps software geeft je de kans om een stamboom onderzoek uit te kunnen voeren. Je kunt met dit programma vele details van het leven van een persoon vastleggen, evenals relaties tussen personen, plaatsen en gebeurtenissen. Alles wordt via dit programma overzichtelijk bewaard. De gratis Gramps download is te verkrijgen via deze pagina van Downen. Word jij enthousiast van deze software? Lees dan gerust verder op deze pagina en kom te weten wat de mogelijkheden van het programma zijn.

Gramps software helpt je bij het organiseren en analyseren van je familiegeschiedenis

Het programma bezit een hoop fijne functies die ervoor zorgen dat je op een fijne manier stamboomonderzoek kunt doen.

 • Er is een dashboard waar je kunt volgen hoe het is met de vooruitgang van je onderzoek. Door verschillende functies kun je een snelle analyse van je gegevens doen en meer.
 • Een lijst van personen in je administratie met geboortedatum, overlijdensdatum en meer.
 • Een samenvatting van je relaties (ouders, broers en zussen, echtgenoten en kinderen).
 • Grafieken met daarin een grafische weergave van de voorouders van de actieve persoon met foto’s, geboortedatum en overlijden.
 • Een lijst met alle gebeurtenissen met daarbij beschrijvingen, soorten gebeurtenissen, datums en plaatsen.
 • Een lijst met alle plaatsen uit je administratie met plaatsnamen en locatiegegevens.
 • Een geografische kaart waarin plaatsen worden gemarkeerd die zijn gekoppeld aan één persoon, een groep mensen of alle personen in je archief.
 • Alle bronnen waarnaar wordt verwezen in je archief met daarbij de auteurs en publicatiedetails.
 • Een lijst met alle citaten uit je archief met daarbij de datum en pagina.
 • Alle media die terugkomen in je archief. Denk daarbij aan foto’s, video’s en andere media.

Verder maakt de Gramps software het mogelijk om te werken in je eigen moedertaal. Deze gratis Gramps download bevat dus vele functies waardoor het programma zeker voldoet aan alle wensen en behoeften.




Gratis Gramps download via Downen

Met de Gramps Nederlands software kun je een overzichtelijk stamboomonderzoek en analyse uitvoeren. De gratis Gramps download geeft je toegang tot functies die voldoen aan al je behoeften. Het programma is volledig gratis. De software is geschikt voor zowel Windows, Linux en MAC. Wordt jij ook zo enthousiast van deze software? Dan kun je de software gratis downloaden door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken.

Altijd de juiste software beschikbaar

Is je besturingssysteem niet geschikt of wil je toch op zoek naar andere software? Kijk dan gerust verder op onze site voor een ander stambook maken programma. Wij hopen dat je genoeg informatie hebt om met de gratis versie aan de slag te gaan. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!