Family Tree Builder

Family Tree Builder

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Family Tree Builder Online

Family Tree Builder is een van de meest populaire software voor het creëren van een stamboom van je familie. Met de Family Tree Builder online versie laat je de geschiedenis van je familie echt tot leven komen. Het wereldwijd door miljoenen gebruikte programma helpt je bij het ontwikkelen van een stamboom en voegt automatisch foto’s en andere historische gegevens toe. Het is dus zeker de moeite waard om deze stamboom maken gratis software direct te downloaden en te testen.
Opties binnen Family Tree Builder online

De Family Tree Builder online tool brengt je een waslijst aan opties. Laten we de belangrijkste eens op een rij zetten. Allereerst bouw je natuurlijk eenvoudig een visueel krachtige stamboom in meer dan 40 talen. Direct bij het maken van een project word je stamboom vergeleken met miljoenen andere gebruikers waardoor automatische nieuwe connecties kunnen worden gelegd. Naast de handmatige toepassing kun je dus in combinatie met aangedragen suggesties prachtige diagrammen en rapporten ontwikkelen.

Daarnaast kun je de stamboom van je familie ook delen via een privé site, zodat niet iedereen publiekelijk de stamboom kan bekijken. Dit kun je uiteindelijk zowel online als offline doen. Ook blijft het mogelijk om onderweg via je mobiele telefoon, in de bijbehorende gratis mobiele app, je stamboom te synchroniseren.

Tot slot is een laatste prachtige functionaliteit dat je via een kaart-module kunt ontdekken waar je voorouders vandaan kwamen. Een extra toevoeging voor je toch al zeer uitgebreid te creëren stamboom.

Download direct gratis

Ben je helemaal overtuigd van het gebruik van Family Tree Builder? Dan kun je de software direct gratis downloaden door bovenaan op de ‘download’ button te klikken. Op Downen bieden we daarnaast ook nog andere prachtige stamboom maken software aan. Denk daarbij onder andere aan de gerenomeerde software van Aldfaer en Gramps.