Google Hangout

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Google Hangouts download

Met de Google Hangouts download beschik je over het platform voor instant messaging en videoconference, ontwikkeld door Google. Met deze tool deel je gemakkelijk foto’s, berichten en emoji’s met voor jou bekende contactpersonen. Je kan conversaties zowel één op één als via groepen realiseren. Zo kun je dus ook eenvoudig conferencecalls met grote groepen realiseren via de Google Hangout download.

De Google Hangout download is toegankelijk via Gmail, Google+ en zelfs met iOS en Android (mobiele toepassingen). Daarnaast is het mogelijk om vanaf je Windows-bureaublad te chatten met contactpersonen. Dit is mogelijk doordat er een extensie bestaat voor Google Chrome.
Het is niet alleen mogelijk om via de Google Hangouts download één op één gesprekken te voeren. Met de videoconferentie-functie kun je videogesprekken voeren met wel tien mensen tegelijkertijd. Het maakt hierbij niet uit welk apparaat gebruikt wordt. Daarnaast is er de mogelijkheid om apps, visuele effecten en geluid te integreren met de software.

Het programma vervangt de drie eerder ontwikkelde programma’s, namelijk Google+ Messenger, Talk, en Hangouts, in een geïntegreerde videochat-applicatie van Google+. Net zoals de concurrenten WhatsApp en Skype richt Hangouts Google zich op het communiceren in groepen. Verder is het programma ook nog eens beschikbaar op alle platformen. Het maakt niet uit welk apparaat je vrienden gebruiken, iedereen kan bij elkaar worden gebracht. Dus of iemand nu werkt op en computer, Android of iOs-apparaat, iedereen kan met elkaar spreken. Dus ben je begonnen met Hangous op je pc, maar moet je weg, dan praat je gewoon rustig verder via je mobiel. Je kunt zelfs met je vrienden praten terwijl je e-mails aan het lezen en versturen bent.

Met de Google Hangout download breng je je gesprekken echt tot leven! Het gratis chatprogramma verkrijg je gratis en direct bij Downen.nl!