Camfrog

Download

Categorieën: , ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Camfrog downloaden

Vind je het leuk om te chatten maar wil je wel graag zien met wie je chat? Dan is de gratis Camfrog download echt iets voor jou. Met dit programma kun je namelijk chatten met wie je maar wilt en daarbij je webcam gebruiken. Zo kun je de persoon met wie je aan het chatten bent ook zien. De gratis Camfrog download is veel meer dan een simpel gratis chatprogramma. Zodra je iemand aanklikt om mee te chatten wordt de webcam direct in werking gesteld. Doordat dit een populair programma is zijn er altijd genoeg mensen om mee te kletsen. Maar je kunt elkaar ook in het echt horen doordat je ook gebruik kan maken van je microfoon.
Kan je niet goed horen, dan is Camfrog downloaden ideaal. De categorie ‘doven’ is namelijk speciaal aangemaakt voor slechthorende en dove mensen. Het is via Camfrog downloaden dan ook zeer gemakkelijk om gebarentaal toe te passen. Dit programma bied je gratis toegang tot chatrooms om met vrienden, kennissen of onbekenden te praten. Heb je een goed gesprek gehad, of wil je je vrienden gemakkelijk terug kunnen vinden, dan is er de optie om private vriendenlijsten aan te maken. Uiteraard kun je je ook bij een algemene chatgroep aansluiten of je eigen groep(en) aanmaken.

Wil je ook graag (minder anoniem) chatten met een webcam, dan kun je bij Downen gratis Camfrog downloaden om dat te verwezenlijken. Het programma is beschikbaar voor verschillende besturingssystemen van Windows zoals Windows XP, Vista, 7 & 8. Daarnaast kun je dit programma ook downloaden voor mobiele apparaten als de iPhone of iPad. Ook is de software beschikbaar voor een Android telefoon, Apple telefoon of Windows telefoon. Leer nieuwe mensen kennen of ga gezellig chatten met je vrienden!