ICQ Chat

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

ICQchat

Met de ICQ Chat download kun je in contact blijven met iedereen die je kent over de hele wereld. De letters ICQ staan voor ‘I seek you’, oftewel ‘ik zoek je’. Je zoekt binnen het gratis chat programma dan ook als het ware naar bekenden waarmee je wilt chatten. Vooral eind jaren negentig was dit programma ontzettend populair. Toch heeft ICQchat nu nog steeds ontzettend veel gebruikers van over de hele wereld en blijft het een gewild programma.

De ICQchat is een zeer gebruiksvriendelijk programma. Dit komt vooral doordat het uiterlijk er heel verzorgd uitziet. Het chatvenster ziet er visueel aantrekkelijk uit. Wil je het programma toch net iets aanpassen naar je eigen smaak? Dat kan! Je beschikt namelijk over de mogelijkheid om de kleur en het lettertype van de tekst volledig naar eigen wens aan te passen. Daarnaast kun je binnen ICQchat je vrienden gemakkelijk vinden en toevoegen. Dit komt doordat de software een goede integratie heeft met social media kanalen zoals Twitter, Facebook Flickr en het bekende YouTube.
De ICQ chat download is niet zomaar een eenvoudig chatprogramma. Je kunt namelijk ook chatten door middel van een videofunctie. Dit zorgt ervoor dat je elkaar ook kunt zien tijdens het chatten. Dit programma is zeer geschikt om eens gezellig met vrienden te chatten. Het is misschien niet het meest gebruikte programma, maar door de integratie met social media kun je je vrienden toch gemakkelijk toevoegen om vervolgens met ze te chatten.

Bij Downen bieden we dit programma geheel gratis aan. Klik op bovenstaande ‘download’ button en ook jij beschikt direct over de ICQ Chat download. Wil je iets kwijt over deze software of heb je andere vragen of verzoeken? Laat dan gerust een reactie achter onder aan deze pagina. Veel (video)chatplezier met de uitgebreide ICQchat software!