Enpass

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Enpass Password Manager download

Op zoek naar de beste password manager download? Het is goed mogelijk dat de Enpass Password Manager download je deze geeft. Dit ligt wel natuurlijk maar net aan waar je specifieke voorkeuren liggen. Je krijgt beschikking tot een uitgebreid programma waarin je niet alleen je wachtwoorden kunt opslaan, maar ook bijvoorbeeld gegevens van je bankrekeningen, credit cards en paspoorten. Deze gegevens worden erg goed beveiligd. Er wordt bij de Enpass download namelijk gebruik gemaakt van AES-256 encryptie. Voortaan heb je nog maar één hoofdwachtwoord nodig!

Net als bij soortgelijke programma’s, kun je met de Enpass Password Manager download wachtwoorden laten genereren. Je hoeft er dan zelf niet meer over na te denken, wat flink wat tijd kan besparen. Bovendien kun je er zeker van zijn dat je steeds een sterk wachtwoord verkrijgt. Je kunt passwords ook met één muisklik automatisch ingevuld laten worden in formulieren. Gegevens worden lokaal, alleen op je eigen apparaat, opgeslagen. Het is wel evengoed altijd mogelijk om ze te synchroniseren tussen verschillende apparaten. Het bedrijf achter de software zal dus zeker geen gegevens van jou verwerken.
Gratis Enpass download via Downen

De handige Enpass download is ontwikkeld door het bedrijf Sinew Software Systems, gevestigd in India. Je kunt de download volledig gratis verkrijgen voor je pc. Er is ondersteuning voor Windows, Mac OS én voor Linux. Voor je mobiele telefoon is er een gratis proefperiode mogelijk, maar een licentie is ook niet duur. Je kunt je vingerafdruk gebruiken om bij je wachtwoorden te komen en het is zelfs mogelijk om een koppeling te maken met je Apple Watch of met Wear OS.

Heb je interesse gekregen in de Enpass Password Manager download? Installeer de software dan door bovenaan op deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de officiële pagina van de ontwikkelaars en kunt het downloaden gelijk beginnen. Vele anderen gingen je hier al in voor! Het is namelijk erg populaire software.