Dashlane

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Dashlane download voor het beheren van wachtwoorden

Ben je op zoek naar een geschikt programma om al je wachtwoorden mee te beheren? Dan is de Dashlane download echt iets voor jou! Met dit handige programma kun je al je passwords in één account zetten. Je hebt dan nog maar één enkel wachtwoord nodig. Dit is het wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot dat account. De software is nog redelijk nieuw. De release was namelijk in oktober 2012. Download Dashlane Password Manager gratis en je zult versteld staan van de mogelijkheden die je krijgt. Velen zien het programma als de beste password manager download, maar het is natuurlijk niet 100% perfect. Je kunt in ons handige overzicht ook eventueel op zoek gaan naar een ander geschikt programma.

Met de Dashlane download kun je wachtwoorden die je op websites aanmaakt automatisch toegevoegd laten worden in de goed beveiligde wachtwoordkluis die gekoppeld is aan je account. De gegevens in die kluis worden versleuteld met AES-256 encryptie. Ook kun je notities in je account zetten waar niemand anders bij kan. Hier kun je bijvoorbeeld licentiecodes en wi-fi wachtwoorden in plaatsen. Mocht je je zorgen maken over recente ontwikkelingen op het internet of gewoon zomaar je passwords willen veranderen, dan kun je dit voor ze allemaal tegelijk met één muisklik doen. Oude wachtwoorden kunnen heel eenvoudig automatisch vervangen worden door sterke, nieuwe wachtwoorden.
Download Dashlane Password Manager gratis via Downen

Je kunt deze software voor Windows en voor Mac OS verkrijgen. Download Dashlane Password Manager gratis door bovenaan op deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Je dient wel eerst een account aan te maken voordat je echt aan de slag kunt. Wil je de software ook op je mobiel hebben? Geen probleem, de Dashlane download is er ook voor iOS en Android in de vorm van een app!

De software is volledig gratis, net als alle andere software op de website van Downen. Als je echter nog wat extra functies wilt kun je een Premium abonnement nemen. Hiermee kun je bijvoorbeeld een beveiligde back-up laten maken van je account en wachtwoorden synchroniseren tussen verschillende apparaten.