KeePass

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

KeePass download voor het opslaan van wachtwoorden

Als je graag al je wachtwoorden op één plaats wilt kunnen opslaan, dan is de KeePass download zeker aan te raden. Je krijgt er beschikking mee tot een volledig gratis en open-source programma waarmee je eenvoudig je wachtwoorden kunt beheren. Er is nog maar één wachtwoord nodig als je de KeePass Password Safe download verkregen hebt. Dit is het wachtwoord waarmee je toegang krijgt tot de database met al je andere passwords. Die database wordt goed beveiligd, zodat niemand anders erbij kan. De passwords worden niet in de cloud opgeslagen, maar op je eigen pc. Ze worden dus niet op servers opgeslagen, wat voor velen een net wat veiliger gevoel geeft. Echter is het hierdoor wel lastiger om passwords te synchroniseren tussen apparaten.

Erg fijn is dat je met de KeePass download het programma automatisch wachtwoorden kunt laten genereren. Je hoeft er dan dus zelf niet meer over na te denken, wat heel wat tijd kan besparen. Ook handig is de auto-typen functie. Hiermee kun je met een simpele klik op de muis wachtwoorden automatisch ingevuld laten worden in je browser of in andere vensters. Kopiëren en plakken hoeft dan zelfs al niet meer! Verder zijn er ook veel plug-ins beschikbaar voor de KeePass Password Safe download. Hiermee kun je bijvoorbeeld wachtwoorden importeren en een back-up maken van je database.
KeePass Password Safe download installeren op je pc

De KeePass download is beschikbaar voor Windows, Linux en Mac OS. De installatie is niet in het Nederlands, maar je kunt deze en andere talen wel toevoegen via het scherm met de opties. Je verkrijgt de download door bovenaan op deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Vele anderen gingen je al voor!

Dit programma wordt door sommigen als de beste password manager download gezien. Mocht je hier echter niet overtuigd van zijn, dan kun je ook even kijken bij de soortgelijke software kijken die we aanbieden. Mocht je echt niet kunnen vinden wat je zoekt, dan kun je altijd contact met ons opnemen.