Discord

Download

Categorieën: , ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Discord downloaden

Chat gratis met mede-gamers, familie en vrienden! De Discord download is speciaal ontwikkeld voor gamers. Dankzij verschillende functies is het bij uitstek geschikt voor deze doelgroep. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk zien welke games je vrienden spelen en of je vrienden online zijn. Daarnaast heeft het chatten geen invloed op de snelheid van je games. Hierdoor is dit communicatieplatform vaak interessanter voor gamers dan andere communicatieplatformen. Doordat Discord VoIP (Voice Over IP, oftewel: spraak over een IP verbinding) gebruikt, kun je niet alleen chatten, maar ook (video)bellen met anderen. Aangezien gamers de laatste tijd steeds vaker onderling (video)bellen, is dit een handige functie. Een andere handige functie is het uitwisselen van documenten binnen een chat. Discord downloaden brengt je dus een zeer totaal chat- en bel programma!

Hoe werkt het?

Nadat je de Discord download hebt, kun je een server maken voor een groep vrienden met wie je bijvoorbeeld games speelt. Op deze server kun je diverse kanalen maken, waarin je kunt chatten en bellen. Deze kanalen kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden zoals verschillende spellen, strategieën of evenementen. Je kunt andere mensen uitnodigen door een link met uitnodiging met hen te delen
Discord downloaden kan volledig gratis!

De Discord download is een gratis applicatie. Hierbij is de gratis versie de volledige versie en word je niet later nog verrast met onverwachte kosten. Discord downloaden is mogelijk voor iOS, Android, Windows en Mac OS X. Doordat Discord een licht programma is, is het snel geïnstalleerd en neemt het weinig ruimte in op je pc/tablet of mobiel. De desktopversie is wel iets uitgebreider dan de te downloaden apps. Als je alle functies wilt gebruiken, kun je dus het beste de download via je PC doen.

Voordelen van Discord

Dit communicatieplatform is dus speciaal ontwikkeld voor gamers, maar geschikt voor iedereen dankzij de volgende voordelen:

  • Gratis beschikbaar voor iOS, Linux, Windows, Mac OS en Android
  • Laag CPU verbruik
  • VoIP technologie
  • Gebruiksgemak en keuzevrijheid
  • Beschermd IP-adres
  • Superhelder geluid
  • Rich-text-ondersteuning (deel gemakkelijk afbeeldingen, GIF’s, video’s en bestanden)
  • Creëer je eigen server en nodig gemakkelijk vrienden uit
  • Bepaal de rol en rechten van vrienden in gecreëerde servers

Discord download gratis verkrijgen?

Denk je dat dit programma geschikt is voor jou en wil je er graag mee aan de slag? Klik dan bovenaan deze pagina op de ‘download’ button. Wil je graag nog vergelijken met andere programma’s? Kijk gerust verder tussen onze andere gratis chat software.