Avira

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Avira gratis download

De Avira gratis download is een van de beste gratis virusscanner downloaden opties op de website van Downen. De software beschermt je computer onder andere tegen virussen, spyware, malware, Trojaanse paarden en rootkids. Met de virusscanner Avira free versie ben je te allen tijde beschermt tegen immense gevaren voor je computer. Het is een programma met een zeer goede reputatie dat voorheen bekent stond onder de naam AntiVir.

Wanneer je kiest voor dit programma dan ervaar je vele gemakken. De virusscanner Avira free versie heeft namelijk veel voordelen in huis. Ten eerste is het programma gratis en is het programma beschikbaar in de Nederlandse taal. Een ander groot voordeel is dat je de Avira gratis download kunt aanpassen aan ieder systeem, waardoor dit programma toepasbaar is voor iedere computer. Daarnaast gebruikt de software weinig geheugen.
Met de virusscanner Avira free versie heb je veel handmatige controle. Zo bepaal je zelf of bepaalde programma’s veilig zijn en voortaan wel of niet meer gescand dienen te worden. Wat dit programma verder uniek maakt is dat je ook je kinderen kunt beschermen tegen een aantal gevaren op het internet. Zo is er de functie SocialShield waarmee je als ouder in de gaten kunt houden wat je kind doet op social media. Op deze manier kun je je kinderen beter beschermen tegen eventuele gevaren op social media. In de onzekere en soms gevaarlijke wereld van het internet, is dit voor kinderen heel belangrijk. Tot slot een extraatje voor gamefanaten. Door de gamemodus die deze software bevat kan je de hoeveelheid processorcapaciteit samen met het geheugen-verbruik in de gaten houden tijdens het gamen.

Virusscanner Avira free

Dit programma kun je gemakkelijk downloaden bij Downen. Er is software beschikbaar voor verschillende versies van Word zoals Windows XP, Windows Vista en Windows 7 & 8. Maar ook je Android telefoon kun je beschermen met dit programma. Het downloaden van deze software gaat gemakkelijk en snel via de ‘download’ button boven aan deze pagina.