AVG

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

AVG free download

AVG free download is een zeer populair programma voor de bestrijding van virussen op je computer. Deze software is gratis voor de thuisgebruiker, in tegenstelling tot veel andere anti virus software, waarbij je na een proefperiode van 30 dagen moet gaan betalen voor het gebruik van het programma. Wanneer je vaak internet op je computer, kunnen er ongewenste virussen op je pc binnendringen. Om dit te voorkomen en deze virussen te verwijderen is deze AVG free download een perfect programma.

Met de AVG gratis download kun je ervoor kiezen om zelf handmatig controles uit te voeren. Uiteraard is het ook mogelijk om continue beschermd te zijn met dit programma. En of je nu vaak gebruik maakt van internet of niet, iedere website wordt gescand op eventuele gevaarlijke software. Daarnaast kan dit programma door middel van een Anti-Rootkit, rootkits opsporen die zijn binnengedrongen in het besturingssysteem. Ook is er een E-mail Protection, waarmee e-mails die je ontvangt worden gescand. Tot slot is er een Identity Protection waardoor je eigen identiteit wordt beschermd.
De meest belangrijke voordelen zijn:

  • Virussen, spyware en andere malware worden geblokkeerd
  • Je wordt beschermt tegen internetkoppelingen die onveilig zijn; Twitter, Facebook en internetkoppelingen worden gescand
  • Met de E-mail Protection ontvang je een waarschuwing bij schadelijke bijlagen
  • Geen pc die trager wordt
  • Gebruiksvriendelijk programma

Kortom, genoeg reden om de AVG gratis download te raadplegen.

AVG gratis download

Dit programma downloaden kan gemakkelijk bij Downen. De AVG gratis download is beschikbaar voor verschillende besturingssystemen van Windows zoals Windows XP, Windows Vista en Windows 7 & 8. Daarnaast kan je ook je Android telefoon beschermen met deze software. Een AVG free download verkrijg je door op bovenstaande ‘download’ button te klikken. Je kunt jouw antivirus op deze manier gemakkelijk en snel verkrijgen en installeren op je pc.