Ultimate Windows Tweaker

Ultimate Windows Tweaker

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Ultimate Windows Tweaker download

De Ultimate Windows Tweaker download is een super handig programma om verschillende instellingen in Windows besturingssystemen te kunnen aanpassen. Windows 7, 8, 8.1 en 10 worden ondersteunt. Je kunt onder andere instellingen veranderen, maar ook het uiterlijk van verschillende facetten. De Windows Tweaker heeft haar mogelijkheden ingedeeld in verschillende categorieën die we in het verloop van deze pagina gaan bespreken. Ben je geënthousiasmeerd en wil je meer te weten komen over de Ultimate Windows Tweaker download? Lees dan gerust verder en wij van Downen weten zeker dat je dan klaar bent om er mee aan de slag te gaan.

Zelf de baas worden over jou Windows besturingssysteem

Zoals gezegd is de Ultimate Windows Tweaker windows 10, 8.1, 8 en 7 versie zeer uitgebreid. Ideaal voor het aanpassen van kleine instellingen, het aanpassen van het uiterlijk en het uitschakelen van bepaalde functies waardoor je jouw privacy kunt verbeteren. De vele mogelijkheden van het programma zijn onderverdeeld in een aantal categorieën:

  • Personalization (personalisatie)
  • System Information (systeem informatie)
  • Security & Privacy (beveiliging & privacy)
  • System Performance (systeem prestaties)
  • User Accounts & UAC (gebruikersaccounts)
  • Network Tweaks (netwerk)
  • Internet Explorer
  • Additional Tweaks (overige aanpassingen)

De categorieën worden in het Engels weergegeven, en dat komt omdat het programma helaas alleen in het Engels te gebruiken is. Vanwege de vele mogelijkheden is het programma vooral geschikt voor gevorderden die hun systeem echt naar eigen hand willen zetten. Je kunt wel eens verkeerde aanpassingen doorvoeren. Zorg er daarom ook voor dat je altijd een back-up hebt. Dan kun je het altijd weer herstellen.Gratis Windows Tweaker verkrijgen via Downen

De Ultimate Windows Tweaker Windows 7, 8, 8.1 en 10 software geeft jou de mogelijkheid om Windows naar eigen hand te zetten. Pas instellingen aan, pas het uiterlijk aan en zet functies uit om je privacy te versterken. Alles kan met deze software. Het programma is alleen te verkrijgen in het Engels. Er zijn drie verschillende downloads. Een Windows 7 download, een Windows 8 en 8.1 download en een voor Windows 10. Voltooi dus de download die geschikt is voor de Windows versie die jij gebruikt. Wil je de Ultimate Windows Tweaker Windows 10 graag downloaden? Klik dan bovenaan de pagina op de ‘download’ button. Ook de Windows 8 & 8.1 download en Windows 7 & Vista download zijn gratis te verkrijgen via Downen!