TeamViewer

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

TeamViewer downloaden

TeamViewer downloaden geeft je een programma waarmee je op afstand toegang kan krijgen tot computers en netwerken. Op deze manier kun je gemakkelijk hulp krijgen met je pc of juist hulp bieden aan anderen. Tevens kan de software handig zijn om bestanden uit te wisselen met anderen die bijvoorbeeld onderweg zijn en geen toegang hebben tot het internet. Nadat je TeamViewer gratis gedownload hebt, kun je direct aan de slag. Om toegang te krijgen tot een andere computer dienen beide computers (of mobiele apparaten zoals telefoons of tablets) actief te zijn in een sessie en één ID wachtwoord uitgewisseld te hebben waarmee toegang verleend kan worden.

TeamViewer Android

Wil je graag de TeamViewer Andorid versie downloaden? Ook dat kan! De software is namelijk niet alleen beschikbaar voor pc’s, maar ook voor tablets en telefoons. Zowel voor iPhone als Android kun je de download button bovenaan deze pagina gebruiken. Wanneer je de software installeert voor Android kun je anderen gemakkelijk helpen met hun telefoon of zelf iemand toegang geven.

TeamViewer login

Met een speciale ID, oftewel TeamViewer login, kun je inloggen op het systeem van een ander. Hiervoor dienen beide personen/systemen de software gedownload te hebben. Zodra je de software opent, zie je een ID staan. Deze ID dien je door te geven aan de andere partij. Wanneer de ID is ingevuld heeft de andere partij op afstand toegang tot je beeldscherm, muis en toetsenbord. Het prettige aan het programma is, dat je precies kan zien wat de ander doet. Wanneer de ander dus bijvoorbeeld de muis beweegt op het scherm, kun je dit direct zien.Kenmerken

De software heeft de volgende kenmerken:

  • Gratis te downloaden
  • Geschikt voor Mac, Windows en Linux
  • Ook beschikbaar voor iPhone en Android telefoons

Gratis TeamViewer downloaden

Je kunt bovenaan deze pagina gratis TeamViewer downloaden. Wil je nog meer software downloaden? Kijk dan ook zeker verder naar de overige software die scherm delen mogelijk maakt.